A másodállást vállalók miért ilyen önzőek?
Előtted is ott a lehetőség, hogy munkát találj.
Valószínűleg nem szórakozásból dolgoznak több helyen, hanem azért mert csak így tudnak megélni.
Az a szégyen, hogy sok esetben egy munkahelyen keresett pénzből nem lehet megélni ebben az országban.
1. Ez mi a frászért lenne önzőség?
2. Mi a frász gátol meg abban, hogy neked is legyen másodállásod?
3. Korlátolt vagy.
Részben értek egyet a kérdés felvetésével...
Igazad lehet, hisz épp a köztisztviselőgnél a csurran-cseppen állások halmozásával másokat lehetlenítenek el. De ez a fehér galléros simliskedés egy formája.
A mindennapokban az átlagembereknél meg kellene nézni, mi is az az életszínvonal, amit a 2 állással fenn akarnak tartani, legyen szó saját magukról vagy családról.
Nyilván amikor az évi 2 tengerhez való utazást kell finanszírozni, nem ugyanaz, amikor a sárgák fedezésére kell a plussz bevétel.
Ennek tükrében kellene megítélni a másodállással vagy sokadállással rendelkezőket.
Nehogy már elnézést kérjek amiért több pénzt szeretnék keresni.
Keress te is magadnak.
Pont mi nem a markunkat tartjuk hanem teszünk magunkért.
Te meg nem.
Minek adja neked bárki a másodállását? Ha nem tudtál szerezni magadnak állást, azt sem fogod tudni megtartani, amit a valagad alá tesznek.
Nem tudnál dolgozni abban a poziban sem valószínűleg, amiben én vagyok másodállásban, mert én is 10 évet tanultam rá egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!