A másodállást vállalók miért ilyen önzőek?
Figyelt kérdés
Míg másnak 1 sincs, addig ők 2 helyen tartják a markukat. Megtiltanám az ilyesmit.2023. jan. 22. 13:21
11/17 anonim válasza:
A munkanélküliségi ráta tök jó Magyarországon, nem tudom mit beszélsz, a pandémia idején még ahogy érthető lett volna a kérdés, de a jelenlegi helyzetben aki szeretne munkát, az talál. Így egészségére ha valakinek 2 munkahelye is van, amúgy se jó kedvéből teszi a többség.
12/17 anonim válasza:
Van másodállásom és nem érzem magam önzőnek. Mindenki által megpályázjató pozíciót nyertem el. Nehogy már én legyek a hibás amiért engem választottak és nem téged.
Add el magad jobban, legyen piacképes végzettséged és tudásod, ne rinyálj!
13/17 anonim válasza:
Hát fiam...tanulni kell. Ha meg hülye voltál hozzá vagy lusta, akkor nem válogatni kell a munkák között. Rengeteg helyre keresnek takarítót, karbantartót, rengeteg raktárban van felvétel.
14/17 anonim válasza:
Nem azért nincs állásod, mert valaki másodállást vállal, hanem mert nem vagy piacképes.
15/17 anonim válasza:
MI az, hogy valakinek kettő állása van? MI AZ HOGY KETTŐ??!
16/17 anonim válasza:
Mert abból az egy állásból nem tudnak megélni.
A megoldás nem az lenne, hogy vállal egy másodikat, hanem az, hogy emelik a béreket úgy, hogy bármilyen állással meg lehessen élni.
Csak ez magyarország, itt ilyen nem nagyon van.
A másik lehetőség, hogy karrierista majmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!