Munkahelyi ajándékozás: Ajándékötlet 35 körüli külföldi kolléga számára?
Figyelt kérdés
Sajnos nem ismerem eléggé, nemrég jött a céghez. Fogyaszt alkoholt, nincs különösebb hobbija, van családja, de külföldön, ők még nem költöztek ide.
Kínai származású, de kb. 15 éve európában él.
dec. 9. 16:44
11/16 anonim válasza:
10.: Szerencsére azért nem minden magyar olyan, mint ezek a gúnyolódó kommentelők.
12/16 anonim válasza:
alapból nem ajándékozunk egy ismeretlen munkatársnak
13/16 anonim válasza:
Na én is írtam 10. hogy a saját készítésű náluk a valodi ajándék, mégis lepontoztak.
(2)
14/16 anonim válasza:
12
Ritka egy primitív bunkó vagy.
Egyszerűen szégyellem, hogy ilyen emberek a honfitársaim. (Legalábbis kb. 85 százalékuk).
Te is elhúzhatnál valahova, jobb lenne nélküled a világ.
15/16 anonim válasza:
10-es, az ilyet kár volt megírnod. Az itteniek többsége a falujából nem dugta még ki a pofáját, nem hogy egy világvárosi metropoliszba. Ne strapáld magad, ez orbanisztán.
16/16 anonim válasza:
Én pl. szimpatizálok a ķinaiakkal. Ajándékra sajnos nincs ötletem. Ismerni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!