Külföldi ismerõsömnek szeretnék jó minöségü magyar italt (alkohol) ajándékozni. Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Olyan max. 10-15000 ft-ig. Ennyibe belefer valami jobb?
En nem iszom alkoholt egyaltalan, fogalmam sincs rola.
O foleg a borokat es a pezsgoket kedveli, kisebb gyujtemenye is van.
2018. dec. 7. 09:37
1/13 anonim válasza:
Ha bor, akkor Tokaji aszú, vagy szamorodni. De kuriózum lehet még ha veszel Unicumot, az is magyar, és az ilyen fajta röviditalokat kedvelik a külföldiek. Több méretben is lehet kapni, van pár decistől 5 literesig. Nagyon jó az Unicum szilva is.
2/13 anonim válasza:
Belefér.
Én is a tokjai aszút mondanám.
3/13 anonim válasza:
Külföldön élek, a helyi családtagoknak és barátoknak a mezes pálinkák és a Tokaji aszú jött be eddig.
4/13 anonim válasza:
Ha valóban gyűjtő, akkor a "furcsaságok, meghökkentő dolgok" kategória is létezik a gyűjteményében, ahogy más tárgyakat gyűjtők esetében is. Ebből adódóan a minőségi ital mellé én adnék 1 műanyag palack édes fehérbort is. Ha meginni nem is fogja, de mosolyt fakaszt majd mindenki arcára, aki meglátja nála. Szóval fontold meg, hogy poénból adsz ilyet IS neki.
5/13 anonim válasza:
Hát utolsó, egy műanyag flakonos bor hamisítvány nagyon nem passzol egy gyűjteménybe....
6/13 anonim válasza:
Tokaji szamorodnit mindenképpen vennék neki.
7/13 anonim válasza:
NYugat-Európában az Unicum az olcsó röviditalok közt van, minden discounterben kapható - szóval ezt nem javaslom!
8/13 anonim válasza:
Minőségi, kisüzemi pálinka.
9/13 anonim válasza:
Nem tudom, mit akartok mindig a pálinkákkal, ugyanolyan, söt jobb van mindenhol, de a magyar pálinka semmi esetre sem különleges, sem minöségre, se neve nincs.
10/13 anonim válasza:
Egy Tokaji szamorodnin mi az, amit le kell pontozni 46%-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!