23-án hétfőn lesznek akik fognak dolgozni?
Figyelt kérdés
dec. 5. 16:19
2/20 anonim válasza:
Vannak munkakörök és feladatok amiket ünnepnapokon sem lehet mellőzni, különben megáll az élet. Karácsonykor ha kigyullad a házad, nem fogja a segélyhívó bemondani, hogy ünnepek után nyitnak legközelebb.
3/20 anonim válasza:
Vendéglátósok pl ja. Meg sok maszek, családi kisbolt még 24-25-26-án is.
4/20 anonim válasza:
De a mozik is végig nyitva szoktak lenni az ünnepek alatt.
5/20 anonim válasza:
22-27-én végig.
Nem bánom, sőt, mindig kérem, hogy osszanak be. Nagyszüleim meghaltak, testvérek, unokatestvérek külföldön, szüleim, tudván, hogy nem várhatnak látogatót, elutaznak olyan helyre, ahol lehet számítani hóra.
Pont ma rohasztottam az agyam tiktokon, és láttam egyet, ami ilyen tipikus poszt-szovjet európai országok fotóit mutatta (földutak, kádárkockák, régi konyhák meg csicsás karácsonyfák), azzal a felirattal magyarra fordítva, hogy "visszamehetsz, de már senki nem lesz ott". Kevés dolgon tudok egyáltalán bekönnyezni is, nem, hogy sírni, ezen sikerült.
6/20 anonim válasza:
Persze. A Lidl nyitva lesz, a Tesco még 24-én is délig, úgyhogy az ottani alkalmazottak is dolgoznak.
7/20 A kérdező kommentje:
23-a nem ünnepnap ha jól tudom
dec. 5. 16:50
8/20 anonim válasza:
Rendőrség, Tűzoltóság, Egészségügy, Biztonságiőrök, Pénztárosok, Eladók.....
Meddig írjam még??
10/20 anonim válasza:
Miért kell azon sírni, hogy boldogan élnek a honfitársaid és nem itt kell számolgatni, hogy hó végén is legyen kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!