Az rossz dolog hogy valaki, amikor délutánra megy dolgozni hétfőn, akkor hétfőre virradó éjszaka még leissza magát pár doboz sörrel?
Ez az infó nekem kevés a megítéléshez.
A pár doboz sör mennyi? Mert a pár doboz nekem elsőre üti a "leissza magát" kifejezést. Egy doboz sör egyébként kb. 2 óra alatt megy ki, bár erősen súlyfüggő. Tehát tudni kellene, hogy hány kg, mennyit iszik, meddig, és utána hányra megy dolgozni.
Ha előtte is délutános volt, akkor lehet ez ugyanolyan nála, mint egy 8-16-ig dolgozó embernél, ha este a tv előtt 2 doboz lecsúszik.
Meg azért az sem mindegy, hogy ez rendszeres, vagy csak épp rögtönzött tejfakasztót tartottak vagy hasonló, szerintem akkor is beleférhet, ha nem részegen megy dolgozni, és a munkát el tudja látni, nem mondjuk a wc felett görnyed órákig :)
Munkakörtől is függ, ha mentőt vezet, akkor kipihentnek kellene lennie, ha biztonsági őr egy telephelyen, akkor meg kit érdekel kb. 😀
Hát, ha a “pár” az 1-2, és nem minden nap issza, akkor szerintem belefér. Én egy pohár martinit ittam tegnap este (ma reggel 8-kor kezdtem a melót), csúcsidőben heti 2 nap iszok 1-2 kis pohárral, nem érzem gáznak. (Tudom hogy van aki szerint ez is sok :D )
De a mindennapos ivászat, illetve a munkanap előtti vedelés/lerészegedés szerintem nem sok jóra vezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!