Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diszkalkuliával felvesznek...

Diszkalkuliával felvesznek pénztárba dolgozni?

Figyelt kérdés
Nincs matek jegy az érettségimben. Ha ezt meglátják, már nem fognak felvenni?

tegnap 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Minek mész olyan munkahelyre, amilyen nem való neked?
tegnap 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Igaz, hogy a kassza kiírja, mennyit kell visszaadni, de egy kasszásnak alapvető feladata a fejben számolás.
tegnap 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Saját érdekedben ne menj oda. Rajtad verik le a hiányt.
tegnap 12:00
 4/10 A kérdező kommentje:
A kérdés az, felvesznek-e, nem az, hogy való vagy sem. :'D amúgy összeadni, kivonni, ilyen alapokat tudok.
tegnap 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
3-as vagyok. Én mindig jó voltam matekból, számítógéppel. A gondolkodás, problémamegoldás megy. A számok nem. Eszembe se jutna, pedig ötös lett az érettségim. Egyszerűen keverem a számokat, ha fáradt vagyok.
tegnap 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
A kasszasnak nem kell érettségi, tehát senki nem látja meg. Felvenni felvesznek, de már a próbaidő alatt kiderulhet, hogy ez nem neked valo
tegnap 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Felveszni felvesznek de ha sokszor nem stimmel a zárás nem sokáig maradsz.
tegnap 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Ha nagy boltban leszel pénztáros, nem is neked kell számolnod, hanem a gép kiírja mennyit kell visszaadni (miután beírtad az összeget amit a vásárló adott).

Ha meg kártyával fizet, akkor pláne semmi nincs.

Ha meg nincs gond a számolással ahogy írod, akkor biztosan nem lesz probléma ezzel. :)

tegnap 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
39%

Talán nem szúr szemet, majd csak a pénztár zárásnál, hogy x forinttal kevesebb van, mert rosszul adtál vissza, ami miatt majd lopással vádolnak, levonják a fizudból és ki is rúgnak.

Kell ez neked? Szerintem nem.

tegnap 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Kasszát is le kell számolni
ma 07:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!