Diszkalkuliával felvesznek pénztárba dolgozni?
Figyelt kérdés
Nincs matek jegy az érettségimben. Ha ezt meglátják, már nem fognak felvenni?tegnap 11:36
1/10 anonim válasza:
Minek mész olyan munkahelyre, amilyen nem való neked?
2/10 anonim válasza:
Igaz, hogy a kassza kiírja, mennyit kell visszaadni, de egy kasszásnak alapvető feladata a fejben számolás.
3/10 anonim válasza:
Saját érdekedben ne menj oda. Rajtad verik le a hiányt.
4/10 A kérdező kommentje:
A kérdés az, felvesznek-e, nem az, hogy való vagy sem. :'D amúgy összeadni, kivonni, ilyen alapokat tudok.
tegnap 12:00
5/10 anonim válasza:
3-as vagyok. Én mindig jó voltam matekból, számítógéppel. A gondolkodás, problémamegoldás megy. A számok nem. Eszembe se jutna, pedig ötös lett az érettségim. Egyszerűen keverem a számokat, ha fáradt vagyok.
6/10 anonim válasza:
A kasszasnak nem kell érettségi, tehát senki nem látja meg. Felvenni felvesznek, de már a próbaidő alatt kiderulhet, hogy ez nem neked valo
7/10 anonim válasza:
Felveszni felvesznek de ha sokszor nem stimmel a zárás nem sokáig maradsz.
8/10 anonim válasza:
Ha nagy boltban leszel pénztáros, nem is neked kell számolnod, hanem a gép kiírja mennyit kell visszaadni (miután beírtad az összeget amit a vásárló adott).
Ha meg kártyával fizet, akkor pláne semmi nincs.
Ha meg nincs gond a számolással ahogy írod, akkor biztosan nem lesz probléma ezzel. :)
9/10 anonim válasza:
Talán nem szúr szemet, majd csak a pénztár zárásnál, hogy x forinttal kevesebb van, mert rosszul adtál vissza, ami miatt majd lopással vádolnak, levonják a fizudból és ki is rúgnak.
Kell ez neked? Szerintem nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!