Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szintig normális...

Milyen szintig normális utálni bemenni dolgozni?

Figyelt kérdés
dec. 3. 07:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Amíg nem okoz fizikai tünetet életminőség romlás addig normális
dec. 3. 07:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi az utálat oka.
dec. 3. 07:26
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Volt olyan munkahelyem, hogy a gondolattól is beteg lettem, hogy be kell mennem. Minden reggel rosszul voltam, hánytam. Nagyon rossz időszak volt.
dec. 3. 07:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mérlegelni kell:

A munkádból kivehető haszon (leginkább a pénz, mert ugye azért járunk dolgozni) és a munka utálata miatti szenvedés nagysága a nagyobb-e?

Van-e lehetőséged váltani?

Ha van, az megoldja-e a problémát, vagy csak ugyanazt a szenvedést viszed máshová?

Sajét példám: lehúztam egy munkahelyen úgy 5 évet, hogy imádtam, hogy szívesen mentem, a kollégák, a csapat, a munkakör és a pénz is parádés volt.

Aztán a főnök egy-két nem túl jó döntése és bizonyos külső körülmények miatt elkezdett a dolog hanyatlani. A főnököm rendes, mert nem eresztett szélnek, de olyan munkakörben vagyok és olyan bevétellel, ami miatt én is kezdem unni, utálni az egészet és burnout-os is vagyok.

dec. 3. 07:32
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

Az a baj, hogy a mai világban nem nagyon lehet válogatni. A gyárakban sorra rúgdossák ki a magyarokat, hogy ukránokat és fülöp szigeteki majmokat vehessen fel helyettük. Leépítések is vannak több ágazatban. Egy csomó munkahely ugyanolyan szar, mint ahonnan eljöttél. Főleg, ahol magyar a vezetőség.

Értem én, hogy rossz hányingerrel bejárni. Ugyanis én is hosszú hónapig nyugtatóval tudtam csak dolgozni. De utcára kerülni, hónap végén koldulni, másodállást vállalni a kevesebb fizu miatt sokkal roszabb.

Csak akkor érdemes váltani, ha biztosan tudod, hogy a következő hely különb lesz. És a pénz sem mindegy ilyen inflációnál.

dec. 3. 07:33
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Ha már fizikai tünetek is vannak, akkor váltani kell.
dec. 3. 08:02
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Semmilyen szinten nem normális az ha az ember olyant csinál a nap jó részében amit utál.
dec. 3. 08:18
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

28 évesen 220-as vérnyomással és az istentudja már milyen pulzussal mentem be zárás után az ügyeletre.

Másnap beadtam a felmondásom, mivel nem akartam hogy a gyerekem anya nélkül éljen tovább

dec. 3. 08:32
 9/12 anonim ***** válasza:
23%
Ha már ott van a zsebedben a felmondásod és csak a dátumot kell ráírni szintig
dec. 3. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Nekem most először van egy olyan munkahelyem, ahová nem utálok bejárni. Nagyon jó így azbélet, nincs stressz, nem szar felkelni reggel, tudok magammal foglalkozni rengeteget, mert nem a munkahelyen aggódom, sem személyesen, sem szakmailag nem terhel le semmiben, nincs gyomoridegem meg ilyenek.

Szóval ez lenne a normális, a minimum.

dec. 3. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!