Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egyes munkahelyeken, főleg...

Egyes munkahelyeken, főleg gyárakban, miért nem lehet bevinni mobiltelefont a dolgozóknak?

Figyelt kérdés
dec. 2. 12:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Tóni is lebukott a telefonjával.

Vitya papírját is lefotózták már fentről.

A kórházakban is 5 méterenként ki van rakva a fotózni tilos.

Tessék elolvasni orwell 1984-ét.

dec. 2. 18:25
 12/25 anonim ***** válasza:

Náluk azért, mert élelmiszerrel dolgozunk, ami gépen megy át. Ha beleeseik a gépbe, széttöri, annyi a telónak +szerelhetik a gépet és akkor lehetünk ott +2-3 órát, nem díjazná senki.

Hátul, ahol én vagyok, folyékony tojás van (csomagolt kuglófokba megy alapanyagként), ha oda beleesik, szintén keresztet vethetsz rá, (ha a teló hangszórójába megy a tojás, beleragad, beleszárad és annyi neki).

Harmadrészt balesetveszélyes, a gépet egész nap megállás nélkül nézni kell. Odacsukhatja a kezed, a kések közé akadhat a karton és elvághatja az ujjad. Nyomorék azért nem leszel, de ez nem az a hely, ahol szabad percek vannak ott nyomkorászni. Szünetben a kajáldában játszhatunk vele.

dec. 2. 19:40
 13/25 anonim ***** válasza:
Miért kellene a munkahelyen a telefonod? Oda dolgozni jársz, nem csetelgetni.
dec. 3. 11:56
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
13# És ha épp fontos hívást kapok, vagy valami baj történik, akkor hogy értesítsek bárkit?
dec. 3. 11:58
 15/25 anonim ***** válasza:

Ott, ahol nem lehet telefont bevinni, általában van egy ügyeleti telefonszám, ami műszak közben is elérhető. Ezen keresztül közvetetten elérhető az is, akinél nincs ott a telefon. Megkapja az üzenetet, hogy kit hívjon fel, elmegy addig a szekrényig, ahol letette a telefonját, felhívja, akit kell és megbeszélik. Pár perc alatt megvan. Ráadásul sok cégnél kérnek kapcsolattartó telefonszámot is, ha valakinek olyan baja lesz, hogy nem tud telefonálni, ezt a számot hívják.

Dolgoztam olyan helyen, ahol nem lehetett telefont bevinni és bár sokan tartottak tőle, végül mindenkit el tudtak érni, ha sürgős volt.

dec. 3. 12:22
 16/25 anonim ***** válasza:

Ahol vagyok ott felhívják munkaügyet, hogy XY valakije és lejönnek sorra szólni helyzet van.

Nekem egyszer rendőrök jöttek, hogy rokonom autója apróra tört, megtalálták benne a jogsiját kétésfél ember társaságában de ránézésre senkit sem tudtak azonosítani.

Előkerítettem a szóban forgó rokont, hogy vakbélgyulladással kórházban van aztán mindenki nézett mi darabra megvagyunk.

Mint kiderült csak kocsit lopták el és a tolvajokat találták meg.

dec. 3. 12:48
 17/25 A kérdező kommentje:

Mindkét oldalnak igaza van. Egyrészt nem akarják megmotozni a dolgozót, hogy "jujjujjujj, nehogy behozz telefont", az is de szép lenne, nem? Alapvető dolgokat nem kellene elvenni az embertől. Az ékszereket nem kellene leadni, vizeletmintát nem kell adni?

Másrészt, nem sűrűn van olyan, amihez kell telefon legyen a dolgozónál, ha van valami, majd a cég számára telefonálnak. Aki meg nem bírja megállni, és Facebookozik, lehet figyelmeztetni, majd kirúgni.

A Főnökök sok helyen most is a dolgozó seggében vannak, simán észrevennék. Mindenre van megoldás, de az általános tiltással nem értek egyet.

dec. 3. 12:50
 18/25 anonim ***** válasza:

Nálunk kifele-befele vasdetektor, nem csak ékszereket de még a szemüvegem is levetetik.

Szemüveget szerencsére vissza szokták adni mert üzemorvostól van rá engedélyem.

Időnként alsógatyára vetkőztetnek de azt inkább kifele csinálják.

Szúrópróbaszerűen szondáztatnak is.

Évente kétszer vizeletmintát is kell adni.

dec. 3. 12:55
 19/25 A kérdező kommentje:
18: Atyaég... :D
dec. 3. 14:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Csak képzeld el a precedens eseteket, hogy mennyit loptak onnan amíg idáig eljutottak. Vagy veszélyes üzemeknél emelt szintűek a biztonsági intézkedések is.
dec. 3. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!