Miért rám néznek rossz szemmel, ha szót emelek az igazságtalanság miatt?
Gyárban dolgozom, és az utóbbi fél évben már kétszer előfordult, hogy hetekkel előre szabadnapot kértem, amit jóvá is hagytak, aztán az utolsó pillanatban az egyik kolléganő betelefonált, hogy nem tud jönni dolgozni, mert beteg a gyereke. Így ugrott a szabadnapom, mert helyette kellett dolgoznom...kétszer is.
Ritkán dolgozunk hétvégén, de olyankor mindenki szívesen jön, mert 250%-ba fizetik. Ehétre is feliratkoztam, aztán szólt a csoportvezető, hogy mégse jöjjek, mert hívja inkább az előbb említett anyukát. Kérdeztem, hogy miért őt hívja, talán hamarabb szólt? Erre azt válaszolta, hogy nem, csak egyedül nevel 2 gyereket, és nagyobb szüksége van a pénzre. Ekkor betelt a pohár és kifakadtam, hogy igazságtalannak érzem, hogy neki a gyerek mindenre kifogás, úgy használja a kölykét mintha aduász lenne.
Mondd meg neki, hogy ezt lehet egyszer - de nem teheti állandóan!
Attól még, hogy egyedül vagy, neked is kell a szabadság, vagy a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!