Ciki lenne megkérdezni, hogy visszavennének-e?
Mostanában azon gondolkodom, hogy írjak a volt főnökömnek, hogy ha van lehetőségem, szeretnék visszamenni arra a munkahelyre. Nem azért mentem el, mert találtam volna jobbat, tudta is bent mindenki, hogy nincs más, illetve jóban is voltam velük, csak sok gondom volt akkoriban, egyre többet hibáztam, és inkább kiléptem, mielőtt rosszabbra fordult volna a helyzet. (Egyébként írtam ki kérdést már a témában ide, csak nem pontosan erről).
Csak azt nem tudom, hogy van-e hely, mert hirdetést nem láttam, meg hogy egyáltalán ő szeretné-e, ha visszamennék. Bár nem haraggal váltunk el, de mégis gondolhatják azt, hogy ha már egyszer felmondtam, akkor megint felfogok hamarosan.
Nem tudom, hogy meg merjem-e lépni. Amikor engem felvettek, akkor csak egy személyt kerestek, utána is akkor kerestek újat, ha valaki kilépett, mindig csak egy-egy új kolléga jött, tehát nem volt akkora hiány munkaerőből.
Amúgy egy évet voltam ott és két éve mentem el.
De pontosan erről írtad ki.
Akkor is leírtuk, egy krédésbe nem hal bele senki. Még a szemébe sem kell nézni a főnöknek, csak egy e-mail
Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyien csinálják ezt. A közvetlen kollégám is így jött vissza a céghez februárban. Három éve dolgozott már a cégnél másfél évig, de aztán felmondott, viszont nem talált másik állást és megkérdezte a főnököt, hogy visszajöhet-e? Visszavették.
Az előző munkahelyeimen is volt ilyen, volt akit a főnök rúgott ki 20 év után, aztán megbánta és visszakönyörögte 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!