Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki lenne megkérdezni, hogy...

Ciki lenne megkérdezni, hogy visszavennének-e?

Figyelt kérdés

Mostanában azon gondolkodom, hogy írjak a volt főnökömnek, hogy ha van lehetőségem, szeretnék visszamenni arra a munkahelyre. Nem azért mentem el, mert találtam volna jobbat, tudta is bent mindenki, hogy nincs más, illetve jóban is voltam velük, csak sok gondom volt akkoriban, egyre többet hibáztam, és inkább kiléptem, mielőtt rosszabbra fordult volna a helyzet. (Egyébként írtam ki kérdést már a témában ide, csak nem pontosan erről).

Csak azt nem tudom, hogy van-e hely, mert hirdetést nem láttam, meg hogy egyáltalán ő szeretné-e, ha visszamennék. Bár nem haraggal váltunk el, de mégis gondolhatják azt, hogy ha már egyszer felmondtam, akkor megint felfogok hamarosan.

Nem tudom, hogy meg merjem-e lépni. Amikor engem felvettek, akkor csak egy személyt kerestek, utána is akkor kerestek újat, ha valaki kilépett, mindig csak egy-egy új kolléga jött, tehát nem volt akkora hiány munkaerőből.

Amúgy egy évet voltam ott és két éve mentem el.

nov. 22. 07:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj egyszer élünk inkább kérdezd meg és utasítson el minthogy azonban gondolkodj mi let volna ha...De így,hogy csak 1 évet dolgoztál ott és már 2 éve eljöttél ráadásul embert se keresnek így túl sok reményt ne fűz hozzá
nov. 22. 07:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

*azon

*lett

nov. 22. 07:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz szerintem! Nálunk ez rendszeres volt a cégnél. Én is felmondtam, 3.5 hónap táppénz után. 1.5 hónap múlva felhívtak, hogy van-e kedvem visszamenni? Igent mondtam. Több kollegám is hagyta már ott, aztán vissza ment.
nov. 22. 07:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen volt már velem 4 munkahelyen, hogy visszajöttek a kollégák. Volt, aki csúnyán ment el, volt akinek sokat kellett puncsolnia, hogy visszavegyék, de konkrétan mindenki visszajöhetett, mert a munkájukkal nem volt gond.
nov. 22. 07:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy próbát megér
nov. 22. 07:50
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

De pontosan erről írtad ki.

Akkor is leírtuk, egy krédésbe nem hal bele senki. Még a szemébe sem kell nézni a főnöknek, csak egy e-mail

nov. 22. 08:48
 7/11 A kérdező kommentje:
6. Nem. Arról írtam ki, hogy bántatok e már meg felmondást. Azt nem mondtam a kérdésben, hogy visszamennék és gondolkodom rajta, hogy megkérdezzem-e. Kommentben írta valaki csak, hogy lehet, visszavárnának.
nov. 22. 08:49
 8/11 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi! Meg fogom próbálni! :)
nov. 22. 08:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyien csinálják ezt. A közvetlen kollégám is így jött vissza a céghez februárban. Három éve dolgozott már a cégnél másfél évig, de aztán felmondott, viszont nem talált másik állást és megkérdezte a főnököt, hogy visszajöhet-e? Visszavették.

Az előző munkahelyeimen is volt ilyen, volt akit a főnök rúgott ki 20 év után, aztán megbánta és visszakönyörögte 😀

nov. 22. 09:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem és sajnos létszám leépítés és létszám stop miatt nem tudok visszamenni :/ Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy elcsesztem anno, vagy engem is kirúgtak volna :D
nov. 22. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!