Én ezt úgy értelmezem, hogy visszavenne a volt főnököm bejövőre, ha lenne hely...! Jól gondolom?
Figyelt kérdés
"Szia, szóval ha attól a ténytől eltekintek, hogy már párszor felmondtál, és attól is, hogy utoljára messengeren.
Akkor is az a helyzet
H orosz bejövőre nincs hely
Kimenőn 140et lehet keresni, amire megmondtad h neked kevés
Signal Te is megmondtad h bonyolult neked, és ott se sokkal jobb
Az unionon meg mire lenne jutid kb éhen halsz"
2021. febr. 17. 12:11
2/8 anonim válasza:
Bár nem tudom milyen kimenő/bemenő...XD de ebből a kissé értelmetlen részletből úgy jön le, hogy kimenőre visszavenne. Az már más kérdés, hogy aki messengeren felmond tegye össze a két kezét, hogy még így is adnak neki esélyt. Bocs de nem lehetsz egy észkombájn, ha a saját beszélgetéseteket egy általad ismert témában nem tudod értelmezni, szóval itt az alkalom, térj vissza és örülj.
3/8 anonim válasza:
Kimenő bejövő hívás..talán orosz nyelven biztosítóknál/ signal,union/ csak gondoltam lefordítom nektek😉😀 telefonos ügyfél szolgálat gondolom. Viszont ilyen fogalmazással összeszedetlen szöveggel elég hihetetlen hogy dolgoztál ilyen helyen. Vagy ide ez is elég?🤣
4/8 anonim válasza:
te jószagú....! :-D :-D
kérdező, leírnád magyarul a kérdést? :-D
7/8 anonim válasza:
Vajon miért ír ki kérdést az, aki még reagálni is lusta a visszakérdezésekre? :-D
8/8 anonim válasza:
Lehetséges az hogy, meg ő sem érti saját magát??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!