Visszavenni valakit kényszerből akit évekkel ezelőtt a cég rúgott ki, nem pöttyet kínos ez?
Dolgozott itt valaki évekkel ezelőtt aki csapnivaló munkát végzett így végül kivágták. De annyit változott a világ hogy akkora a munkaerőhiány annyira nincs ember hogy gondoltak egyet és felhívták az illetőt nem jönne-e vissza. Visszajött.
Most is szarul dolgozik sőt még szarabbul mint régen, de a főnök szerint „jó az“. Naná jó mert annyira nincs senki hogy még egy ilyen link alak is több mint a semmi.
Nem pöttyet kínos ez a cégnek? Hogy az általa kirúgottat kvázi vissza „kell“ vennie és el kell neki néznie hogy szarul melózik? Mert még ez is jobb mint a semmi?
Engem hívtak már vissza olyan helyre ahonnan anno ők küldtek el fegyelmivel (mert állítólag késtem többx).
Szóval simén el tudom képzelni.
Persze nem mentem mert van állásom de ha nem lenne akkor se mentem volna.
"Én nem dolgoztam rosszul, mégis kirúgtak..."
Biztos kellett vmi csókos szemétnek a helyed.
Olyat is hallottam hogy lapátra tettek vkit megszűnő munkakörre hivatkozva majd ahogy elment felvettek vkit azonnal arra a munkakörre ami elvileg épp akkor "szűnt meg".
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!