Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet mondani egy rosszind...

Mit lehet mondani egy rosszindulatú kolléganőnek, akit nem kerestél semmilyen formában a betegszabija alatt de visszatértekor számonkér róla?

Figyelt kérdés
beteg lett egy anyám korú kolléganőm aki majdnem tönkretett engem a cégnél, kibeszélte az életem, kigúnyolt, rágalmakat terjesztett és mindenáron el akart onnan távolítani. 2 hete betegszabin van.mindenki hízelkedve hívogatta, csak én hallgattam közönyösen, mert képtelen voltam arra hogy szembeköpjem magam és hízelkedve beálljak a sorba. tutira mézesmázosan kérdőre fog vonni hogy én miért nem kerestem, hívtam, írtam neki stb amikor ő "mindig jó volt hozzám"? azt nem mondhatom hogy semmi, mert nyugtatót szedtem hogy el bírjam viselni. nyílt konfliktus az ő malmára hajtaná a vizet. az se jó hogy nem értem rá. mivel tudjam lerázni és távol tartani magamtól?

nov. 18. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Esetleg azt tudod mondani, hogy a kollégáktól tudtad, hogy mi van vele, így nem akartad te is hívogatni.

Egyébként megéri olyan helyen dolgozni, ahol nyugtatót kell szedni egy kolléga miatt? Nekem is volt ilyen kollégám, kibeszélt, rágalmazott, fölényeskedett, rosszindulatú pletykákat terjesztett rólam. Nagyon sok bosszúságot és stresszt okozott. El volt nézve neki ez a viselkedés, mivel valakinek a valakije volt. Eljöttem inkább, nem érte meg az egész. Sokkal jobb munkahelyem lett utána.

nov. 18. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Nem akartad zavarni, kolleganőid pedig mindig beszámoltak a hogylétéről.

Amúgy meg siman megmondanam, milyen jo nyudi volt nélküle. :)

nov. 18. 19:37
 3/4 A kérdező kommentje:

1, 2

nem akarom a látszatát se adni előtte hogy érdekelt volna.

azt akarom hogy érezze hogy nem érdemelte meg azt se hogy rá gondoljak.

nem kenyerem a finomkodás, a kitérő válaszok.

jó lenni üzenni is neki. de kuka vagyok az ügyes beszólások terén

nov. 18. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Nem is kell beszólogatni!

Az ilyen típusú embernek a legjobban az szokott fájni, ha még abba sem fektet egy általa jegyzett ember energiát, hogy megbántsa!

Egyébiránt: a munkahely munkahely, a magánszféra pedig magánszféra!

Senki nem várhatja el senkitől, hogy a kedvéért a kettőt összemossa!

nov. 18. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!