Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tinálatok esett már meg...

Tinálatok esett már meg munkahelyi zaklatás, molesztálás valamilyen formában?

Figyelt kérdés
Akár főnök a dolgozót, akár dolgozó a dolgozót. És ha igen, végül mi lett?

2024. márc. 7. 10:19
A kérdező szavazást indított:
Nem, még soha, se a mostani, se a korábbi helyeimen.
Igen, kommentben mesélek róla.
13 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont interjún kerültem hasonló helyzetbe. Egyedül interjúztatott a férfi tulajdonos, aki kb. 30 évvel idősebb volt nálam. Elég konkrét ajánlatot kaptam. Azt hittem, valami rossz vicc. De nem az volt, úgyhogy gyorsan el is jöttem.
2024. márc. 7. 10:32
 2/16 Darius- ***** válasza:
100%
Igen. Tapizas . Rám öntötte a vizet. Aztán kezdte törölni a szalvétaval a hasam. Utána le akarta vetni a pólómat, de nem hagytam.
2024. márc. 7. 10:32
 3/16 A kérdező kommentje:
2: És utána volt még valami?
2024. márc. 7. 10:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A munkahelyemen évekkel ezelőtt volt egy műszakvezető, aki több nőt is megkörnyékezett, eleinte apróbb beszólások, míg a mellékhelységbe is követte a hölgyeket. Volt aki belement, és volt aki nem. Cserébe jobb bánásmódot kaptak volna a munkahelyükön, ezek a nők. Valaki felnyomta az igazgatónál, és utána azonnal kirúgták a műszakvezetőt is, és azokat a nőket akik belementek ebbe az egészbe.

Ez volt az Audi.

2024. márc. 7. 11:14
 5/16 A kérdező kommentje:
4: Kecskeméten?
2024. márc. 7. 11:16
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Kecskeméten Mercedes van, kérdező. Az Audi Győrben van.
2024. márc. 7. 11:27
 7/16 Darius- ***** válasza:
100%
Nem, mert megmondtam neki, hogy a munkahelyi intim viszony miatt mindkettőnknek problémája lehet. Aztán megértette.
2024. márc. 7. 12:02
 8/16 A kérdező kommentje:
7: De ez ténylegesen zaklatás volt, vagy pedig csak közeledni próbált? Mert azért nem ugyanaz a kettő.
2024. márc. 7. 12:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen a főnököm mozdult rám, ölelgetett simogatta a hátam kezem kezdetben, aztán többet is akart, elküldtem a francba és felmondtam.
2024. márc. 7. 12:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezek a gec.ik miért nem rettegnek a börtöntől...
2024. márc. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!