Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyire lenne jövedelmező...

Mennyire lenne jövedelmező számomra egy amolyan kisebb fajta egyéni vállalkozásba belekezdenem?

Figyelt kérdés

Külföldön,esetleg az Osztrákoknál,Erdélyben vagy akár Szlovákiában milyen munkával,vagy munkákkal tudhatnék viszonylag rövid idő alatt rengeteg pénzt keresni,ha az anyanyelvemen is dolgozhatok? Van egy dísznövény kertész és egy csecsemőgondozói végzettségem,ez az a 2-szakma amit szeretek csinálni,viszont nem tudom vannak-e ezekhez kapcsolódó olyan szakmák amikkel gyorsan tudnék sok pénzt keresni.Az is megfordult a fejemben,hogy rendes munka vagy munkák mellett csinálok egy egyéni vállalkozást,mivel a dísznövénykertészet az egyik szakterületem,ültethetnék olyan növényeket amikre nagy a kereslet,és nem annyira kényes a gondozásuk,illetve könnyen lehet őket szaporítani,pl pozsgásnövények,cukormandula,díszcsalán vagy ahoz hasonló mutatós növények. A pozsgás növények iránt hatalmas a kereslet, és ez az utóbbi években csak növekedett. Ezek a növények rendkívül népszerűek lettek a kezdő és tapasztalt növénykedvelők körében is, mivel könnyen gondozhatók, dekoratívak, és változatos formákkal, színekkel rendelkeznek.

Kevés vízigényük van,Jól bírják a száraz körülményeket, és nem igényelnek folyamatos figyelmet.

Kicsi méretük miatt könnyen elférnek akár panellakásban, irodákban, vagy mini asztaldíszként.

A termesztésük pedig viszonylag egyszerű és kis helyen is kivitelezhető. Az áruk kicsit borsosabb áron; darabja 500.000 ft lenne. Mennyi lenne az esély arra,hogy ez esetleg itthon vagy akár a szomszédban összejöhetne nekem ez a business rendes munka mellett?Tudom ez már egy teljesen más kérdés,de mindkettő témának a válaszaira kíváncsi vagyok.

ma 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"...milyen munkával,vagy munkákkal tudhatnék viszonylag rövid idő alatt rengeteg pénzt keresni..."

Semmivel

ma 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Senki se lett még úgy gazdag, hogy ez volt az első (egyetlen?) szempontja, hogy gyorsan akar sokat keresni.
ma 14:34
 3/3 Grizesteszta válasza:
100%
500.000 ft egy novenyert? Nagyon ugyesen valassz piaci celcsoportot!
ma 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!