Milyen szakmával tudnám megszedni magam Németország, Svájc vagy Ausztriába ?
Ha tudsz, és bírsz is dolgozni, akkor bármivel / kérdés nőként, vagy férfiként.
Személyi szolgáltatások - fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr...
Építőiparban bármi;
Bébiszitter, takarító-, vagy házvezetőnő...
Nem sorolom tovább, csak hirtelen ennyi.
Heggesztés az tényleg nagyon jól fizet, főleg ha kiküldetésben dolgozol, pl nálunk dolgozik egy magyar tmk-s és ő mondta, hogy amikor kiküldetésben volt Thaiföldön (értsd, Ausztria cégnél alkalmazott és a projekt Thaiföldön épült) akkor 6000 netto fölött volt a keresete, kb heti 40 órával. Reggeli műszakkal heti 4 és 5 napos felosztásban 3000 Euró környékén keres.
Ha kölcsönzőcégnél dolgozol, akkor sokszor állják a szállást is (és itt nem a szar tömegszállásra kell gondolni, hanem rendes albira vagy apartmanra). Másik ismerősöm pl így dolgozik Salzburg környékén, szintén Tmk-s.
programozoként a legegyszerubb, ök keresnek a politikusok es maffiozok után a legjobban
az auto szerelök se panaszkodhatnak de azért oda nem árt egy muhely szerszámok meg sok sok fizikai munka
Azzal amelyikben legalább 5+ éves munkatapasztalatod van, mindegy melyik.
1-2 éves munkatapasztalattal semmilyen szakma nem fizet jól.
Svájcban szennyvizbúvár nagyon jól keres. Kb. 18'000 CHF/hó.
Persze a rizikó a tied. A te egészséged.
Alig találnak embert, pont ezért.
Még persze vonj le belöle 20-30%-ot, mert keleteurópai vagy. Ha nö vagy akkor még 10%-ot vonj le. Ez Schweiz.
Jelentkeztem ahhoz a munkához, de oda van limit magasságban. Ha jól tudom csak 165-170 cm alattiakat vesznek fel.
De azt nem tudom hol keresnek 18 ezret havonta. Meg tudod adni a cég elérhetőségét?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!