Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szakmával tudnám...

Milyen szakmával tudnám megszedni magam Németország, Svájc vagy Ausztriába ?

Figyelt kérdés

nov. 15. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Ha tudsz, és bírsz is dolgozni, akkor bármivel / kérdés nőként, vagy férfiként.

Személyi szolgáltatások - fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr...

Építőiparban bármi;

Bébiszitter, takarító-, vagy házvezetőnő...

Nem sorolom tovább, csak hirtelen ennyi.

nov. 15. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Heggesztülés
nov. 15. 23:53
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Heggesztés az tényleg nagyon jól fizet, főleg ha kiküldetésben dolgozol, pl nálunk dolgozik egy magyar tmk-s és ő mondta, hogy amikor kiküldetésben volt Thaiföldön (értsd, Ausztria cégnél alkalmazott és a projekt Thaiföldön épült) akkor 6000 netto fölött volt a keresete, kb heti 40 órával. Reggeli műszakkal heti 4 és 5 napos felosztásban 3000 Euró környékén keres.

Ha kölcsönzőcégnél dolgozol, akkor sokszor állják a szállást is (és itt nem a szar tömegszállásra kell gondolni, hanem rendes albira vagy apartmanra). Másik ismerősöm pl így dolgozik Salzburg környékén, szintén Tmk-s.

nov. 16. 08:23
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

programozoként a legegyszerubb, ök keresnek a politikusok es maffiozok után a legjobban

az auto szerelök se panaszkodhatnak de azért oda nem árt egy muhely szerszámok meg sok sok fizikai munka

nov. 16. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
22%
Fogorvos.
nov. 17. 07:48
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Azzal amelyikben legalább 5+ éves munkatapasztalatod van, mindegy melyik.

1-2 éves munkatapasztalattal semmilyen szakma nem fizet jól.

nov. 18. 18:56
 7/14 anonim ***** válasza:
A lepontozóknak csak jelzem, hogy én ténylegesen is dolgoztam szakmunkásként ezekben az országokban (#6)
nov. 22. 12:36
 8/14 anonim ***** válasza:
A normàlis válaszok dedós módon le vannak pontozva, èn ilyesmivel nem törődök. Csak úgy lehet tisztessèges úton sokat keresni, ha àtlagon felül teljesítesz ès dolgozol sokat ès nagyon jòl.
nov. 28. 07:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Svájcban szennyvizbúvár nagyon jól keres. Kb. 18'000 CHF/hó.

Persze a rizikó a tied. A te egészséged.

Alig találnak embert, pont ezért.

Még persze vonj le belöle 20-30%-ot, mert keleteurópai vagy. Ha nö vagy akkor még 10%-ot vonj le. Ez Schweiz.

dec. 19. 04:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Jelentkeztem ahhoz a munkához, de oda van limit magasságban. Ha jól tudom csak 165-170 cm alattiakat vesznek fel.

De azt nem tudom hol keresnek 18 ezret havonta. Meg tudod adni a cég elérhetőségét?

dec. 19. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!