Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ha felvettek...

Mit csináljak ha felvettek valahova dolgozni, de mèg várok máshonnan is visszajelzést?

Figyelt kérdés

Ma hívtak, hogy szívesen dolgoznának velem, viszont még 2 helyről várok visszajelzést, a maitól kértem pár nap haladékot, hadd gondoljam át. Ők kérés nélkül megadták, abban maradtunk szerdán keresni fognak. Mind a 3 helyen a héten voltam interjúzni, igazából mindenhol azt mondták 1-2 hét míg visszajeleznek.

Érdemes még várnom a másik 2 ajánlatra ? Az egyik helyen kedden a másikon szerdán voltam. Esetleg szerda reggel rácsörögjek a másik 2-re, hogy lehet e tudni valamit mert kaptam egy ajánlatot? Nem titok, hogy a másik 2 ajánlat jobban megfogott, mint ahova már felvettek.

nov. 15. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat lamentálsz, könnyen elbukhatod ezt az egyet is!
nov. 15. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, de azt mondták szerdáig várják a válaszomat.
nov. 15. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerdáig várnak, akkor már kedden hívd fel a másik 2 helyet, ha addig nem jelentkeznek.
nov. 15. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is most így voltam, egyik helyről kaptam ajánlatot, másik helyen próbáltam megsürgetni a folyamatot, de nem írtak, így végül elfogadtam az elsőt. Másnap hívtak a másik cégtől, hogy szerettek volna felvenni, de most nincs konkrét projektjük, amire rá tudnának tenni, januárig nincs is kilátásban semmi. Szóval végülis jól tettem, hogy elfogadtam az elsőt.
nov. 15. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Lamentál nem azt jelenti amire gondolsz.
nov. 15. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidővel kezdsz, bármikor arrébb állhatsz.
nov. 15. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért lettem a nullára pontozva?
nov. 15. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Menj el bátran. Arra van a 3 hónap próbaidő. Gondolod, hogy a cég nem küldene el téged bármikor, amikor kedve tartja?bármelyik munkáltató..!?

Tehát te is megteheted. Elmész erre, aztán ha jobb helyre is felvesznek, akkor elmész arra. Próbaidóben bármelyik fél bármikor felmondhat.

nov. 15. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!