Mit csináljak ha felvettek valahova dolgozni, de mèg várok máshonnan is visszajelzést?
Ma hívtak, hogy szívesen dolgoznának velem, viszont még 2 helyről várok visszajelzést, a maitól kértem pár nap haladékot, hadd gondoljam át. Ők kérés nélkül megadták, abban maradtunk szerdán keresni fognak. Mind a 3 helyen a héten voltam interjúzni, igazából mindenhol azt mondták 1-2 hét míg visszajeleznek.
Érdemes még várnom a másik 2 ajánlatra ? Az egyik helyen kedden a másikon szerdán voltam. Esetleg szerda reggel rácsörögjek a másik 2-re, hogy lehet e tudni valamit mert kaptam egy ajánlatot? Nem titok, hogy a másik 2 ajánlat jobban megfogott, mint ahova már felvettek.
Menj el bátran. Arra van a 3 hónap próbaidő. Gondolod, hogy a cég nem küldene el téged bármikor, amikor kedve tartja?bármelyik munkáltató..!?
Tehát te is megteheted. Elmész erre, aztán ha jobb helyre is felvesznek, akkor elmész arra. Próbaidóben bármelyik fél bármikor felmondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!