Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Technikai ügyfélszolgálatoskén...

Technikai ügyfélszolgálatosként tűrnöm kell hogy nagyon csúnyán beszéljenek velem?

Figyelt kérdés

nem vagyok pályakezdő és több hasonló munkahelyem volt már ahol support részlegen voltam így van benne tapasztalatom viszont ilyen helyen még nem voltam ahol a vezetőség kerek perec megmondta hogy ha bunkó az ügyfél akkor elküldhetem a pi..ába nyugodt szívvel.

nyilván most nevet nem fogok mondani és nekem sem a célom hogy ezt kihasználjam viszont a jogi része jobban izgat most.

Amit tudni kell mint egy jó kis ügyfélszolgálatos nagyon tisztelet tudó vagyok mindig :) sőt ha valaki nem az velem akkor is megvárom minimum azt ameddig elmondja hogy mi a baja mert lehet hogy igaza is van, segítek neki lehigad és bocsánatot kér mert ilyen is van és az ég világon semmi gond nincs ezzel. viszon van sajnos jópár iszonyat alpári ember akinek abszolút nincs igaza csak szimplán hülye és az anyámba küld el pedig még sem szólaltam.

Az hogy miért engedhetjük meg ezt magunknak vagyis miért szolhatok vissza azért is van mert piacvezetők vagyunk egy bizonyos szegmensben kb konkurencia nékül így a pofátlan ügyfélnek sok lehetőssége nincs illetve ha átlép egy szintet akkor még szerződést is bontunk vele szóval nem igazán éreztem még ilyet de nálunk a munkaválaló az első.

Jogi oldalon ha az ügyfél beszól "basszd meg, rohadj meg" csak azért mert valamihez nem ért és rajtam vezeti le akkor onnantól hogy ő így beszélt én is megtehetem? jogilag nem tud vele mit kezdeni? Mert ha igen akkor gondolom én is ugyan úgy feljelenthetném.

nov. 14. 15:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Yettel? :D
nov. 15. 19:59
 22/23 A kérdező kommentje:

20/

ha hallanád a rögzített beszélgetéseket amikből kereken bevallom hogy vannak részleteim is akkor elhinnéd :)

Ha az ügyfél tiszteletlen akkor még fel is mondunk neki, nyilván ez a bátorság a cég részéről azért jön mert ahogy írtam nincs konkurenciánk.

nov. 15. 20:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles de mégis el kell tűrni sajnos, legalább is én ezt tapasztalom, én is telefonos ügyfélszolgálatos vagyok. Kollégám figyelmeztetés után letette a személyeskedés miatt, ügyfél panaszt tett, visszahallgatták és le lett a kollégám ba.szva, hogy hallatszott a hangján, hogy nem akar vele beszélni (azzal, aki köcsög vele, érted) és amiért letette. Közölte vele, hogy jobban szemmel fogja tartani és többször vissza fogja hallgatni a beszélgetéseit. Ezek után nekem két esetem volt, amikor nem mertem letenni, nem mertem megvédeni magam és azóta is rohadt szarul érzem magam, amiért mindent meg lehet velem tenni. Egyszer meg is fenyegettek, de én csak tűrtem és segítettem annak a rohadt ge.cinek. A másikat valami fél óra után tettem le, persze csak azután, hogy segítettem neki és elviseltem a rohadék beszólásait, figyelmeztettem többször de nem hagyta abba. Leraktam, aztán másnap persze megint hozzám csörgött be és folytatta, felismert és direkt folytatta az előző napit. Borzalmas ez a munka. És amint látod, nem mindenhol ilyen kedvesek a főnökök, hogy elfogadják, hogy kva anyázol rögzített beszélgetésben Nálunk ha bontod a vonalat is jobban ellenőrizve vagy...
dec. 8. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!