Melyik munkahelyeden volt a legjobb wc?
Figyelt kérdés
nov. 9. 09:12
1/9 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed...Milyen szempontból;hol esett a legjobban az ürítés?Vagy maga a budi felépítménye hol volt a legjobb?
2/9 anonim válasza:
A jelenleginek elég jó. (Igaz többnyire homeofficeban vagyok) De bevezették hogy van a női mosdóban betét meg tampon amit csak úgy, akinek kell, az elveheti. Szerintem ez szuper (használtam is már). Egyébként meg tiszta, jól felszerelt, modern mosdók vannak. Főleg a pesti irodában.
3/9 anonim válasza:
Most jó, több fülke, még akkor se kell várni a wc-re, amikor hazaút előtt ugrom be.
Egy korábbi helyemem borzalmas volt. 2 fülke egy wc-ben, sokszor értem haza a bepisilés határán, mert ha bementem a munkahelyen wc-be, mindkét fülke foglalt volt, kint várakozott 2 nő és mindegyik vacakolt a fülkében 10 percet, nem tudom mit lehet bent annyi ideig csinálni, de én ezt nem vártam ki.
Arról nem is beszélve hogy milyen jó volt, amikor napközben nem tudtam elmenni, mert az egyik fülkében telefonált valaki a másikban meg bőgött...
4/9 anonim válasza:
2, na az nem mindegyik helyen maradna is ott 2 percnél tovább. Nálunk a régi helyen gyógyszeres doboz készült, amiből a dolgozók ki is csórták levélszámra a gyógyszert és hazavitték. Az meg akinek tényleg fájt a feje, nem talált benne fájdalomcsillapítót.
6/9 anonim válasza:
Miért, mi a ba a 2-sel? Tök normáisan írta. Vagy van törölt válasz?
9/9 anonim válasza:
8, az hogy egy ki nem bontott betétet vagy tampont haszbál? Nem a kukából szedi ki. Vagy nem értem. Akkor a boltbam sem veheti meg mert fúj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!