Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire oké, hogy a szerződés...

Mennyire oké, hogy a szerződésemben heti max 40 óra van, a főnököm viszont be akar hívni havi 2 szombatra is, amik összesen +1 munkanapot adnának ki, és ez sehol sem kerülne elszámolásra?

Figyelt kérdés
Kicsit félek szólni miközben próbaidős vagyok, főleg hogy amúgy elég jó meló, de ez eléggé bántja az igazságérzetemet, nem is a pénz, hanem az időm miatt főleg.

tegnap 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Nem mindegy, mit mondunk, ha úgysem mersz szólni?
tegnap 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez sehol nem oké, törvénytelen, kvázi rabszolgamunka amiért nem kapsz bért.
tegnap 18:54
 3/3 retektorta ***** válasza:
84%
Nézd, jogilag nem oké, de neked kell tudnod, hogy a "pénz/szabadidő/igazságérzet/ez jó meló/találsz-e jobbat" tényezőket figyelembe véve neked megfelel-e. A kisebb cégek sokszor így működnek, néha a nagyobbak is. Nekem is volt ilyen főnököm régen, és megcsináltam amit kért, és nem bántam meg. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy jó munkát végeztem, szükségük volt rám, és elismerték a munkám. Pénzben is, meg másban is.
tegnap 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!