Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Furcsa, hogy szerettem a...

Furcsa, hogy szerettem a Mekiben dolgozni?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok... idén volt először, hogy diákmelóztam. A Meki bejött. Furcsa vagyok?

nov. 6. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem diplomásként tetszett a szobalánykodás. Senki nem basztatott, nem kellett beszélgetnem és egész nap aktív voltam, szaladgálhattam, nem kellett egy monitor előtt bezárva lennem. És a legjobb, hogy szellemileg sosem voltam fáradt, meló után állandóan olvastam, tanultam.
nov. 6. 18:41
 2/10 norbertusmagnus35 ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fura. Annó én magam is ott kezdtem dolgozni és elindulásnak, első pénzkeresetnek abszolút megfelelt.
nov. 6. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"És a legjobb, hogy szellemileg sosem voltam fáradt"

Nekem is volt hasonló aktív melóm egyetemistaként, imádtam. Nem mondom, hogy 20-30 évig csináltam volna, de a nyarakat igazából élveztem, társaság, pörgés, mozgás.

nov. 6. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa. Meg igazándiból én azt gondolnám, hogy az tényleg olyan meló, ahol úgy el lehet lenni bárkinek, bármilyen személyiséggel.

A probléma akkor van, amikor kapsz egy rabszolgahajcsár frusztrált főnit/kisfőnököt, aki a csicskákon vezeti le minden életbánatát. Onnantól minden hiba után szarrá vagy oktatva, el vagy hordva csicskagyász semmitérő kispöcsnek, folyamatosan bsztatva vagy, nem beszélhetsz a mellettedlevővel, megfigyel, kiveszi a kezedből a munkát, hogy ezzel is vizonyítsa, hogy egy szardarab vagy a szemében.

Na, ez egy átlag mekis élmény.

Örülök, hogy te nem ezt tapasztaltad. Nem normális helyzetek uralkodnak a legtöbb mekiben sajnos. De te jó helyen voltál ezek szerint 😁

nov. 6. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa, miért ne lehetne ezt szeretni. Én 19 évesen a Burger Kingben dolgoztam, és szerettem, még most, 37 évesen is szívesen gondolok rá vissza, valami pörgős helyre simán beállnék pultozni most is, pedig teljesen más területen dolgozom.
nov. 7. 07:07
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Diakmelo par honapra az lof@sz

Persze ha 30 eve meloznal ott akkor azt mar nemszeretned

nov. 7. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Mondjuk 30 év alatt még álmaid munkáját is meg fogod unni.
nov. 7. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi fura nincsen benne. Van ismerős, aki szintén nagyon szeretett ott dolgozni, szóval ezért sem. Dolgoztam olyan helyen, nyári munkaként, amit a több nyárimelós utált, én pedig imádtam, szóval ilyenek is vannak.
nov. 9. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Enis meloztam ott egy honapot és imadom hogy soha tobbe nemkell ott meloznom
nov. 9. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Főállású vagyok, szeretek ott dolgozni. Eszem ugyan lenne máshoz is, de nekem most nagyon bejön, hogy végre nem kell otthon is a munkán agyalni, mint eddig. Pörögni meg szeretek.

Nálunk van olyan ember, aki 25 éve ott van, valaki 20, 18...

Több diákból lett főállású ők azt mondták, amíg kitalálják mit akarnak magukkal kezdeni, teljesen jó.

Sok múlik a vezetőségen, kollegákon. A 2 km-re lévő étteremből mindenki szó szerint menekül a közeg miatt.

nov. 18. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!