Furcsa, hogy szerettem a Mekiben dolgozni?
"És a legjobb, hogy szellemileg sosem voltam fáradt"
Nekem is volt hasonló aktív melóm egyetemistaként, imádtam. Nem mondom, hogy 20-30 évig csináltam volna, de a nyarakat igazából élveztem, társaság, pörgés, mozgás.
Nem furcsa. Meg igazándiból én azt gondolnám, hogy az tényleg olyan meló, ahol úgy el lehet lenni bárkinek, bármilyen személyiséggel.
A probléma akkor van, amikor kapsz egy rabszolgahajcsár frusztrált főnit/kisfőnököt, aki a csicskákon vezeti le minden életbánatát. Onnantól minden hiba után szarrá vagy oktatva, el vagy hordva csicskagyász semmitérő kispöcsnek, folyamatosan bsztatva vagy, nem beszélhetsz a mellettedlevővel, megfigyel, kiveszi a kezedből a munkát, hogy ezzel is vizonyítsa, hogy egy szardarab vagy a szemében.
Na, ez egy átlag mekis élmény.
Örülök, hogy te nem ezt tapasztaltad. Nem normális helyzetek uralkodnak a legtöbb mekiben sajnos. De te jó helyen voltál ezek szerint 😁
Diakmelo par honapra az lof@sz
Persze ha 30 eve meloznal ott akkor azt mar nemszeretned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!