Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vissza mennétek olyan helyre...

Vissza mennétek olyan helyre dolgozni ajonna már egyszer eljotettek? Nem haraggal jöttem el inna. Csak szerettem volna mást kiprobalni de nem jött be a dolog

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mentem vissza. Ha visszavesznek miért ne?
2021. nov. 11. 17:02
 2/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Persze. Van olyan munkatársam aki harmadszor jött vissza.
2021. nov. 11. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer már volt ilyen, igen.

Elmentem mert jobb ajánlatot kaptam, aztán pár hónap múlva a régi hely felül licitálta az újat és vissza mentem.

2021. nov. 11. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Miért is mennék vissza ugyanabba a sz@rral teli gödörbe?
2021. nov. 11. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szükségem lenne pénzre akkor még oda is ahonnan haraggal jöttem el, mit tehetek én más hibáiról vagy seggfejségéről?

Jelentkeznék újra, ha nem akkor -> next!

2021. nov. 11. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem egyszer visszament, és nem bánta meg, hamarosan előléptették. A férjem IT-ban dolgozik, kicsit kiégett, elment teljesen mást csinálni, de jóban maradt a céggel, néha még fel is hívták tanácsért. Aztán mikor "kiélte" magát, a cég visszacsábította, jóval magasabb vizetésért, plusz új projectek, home office, nagy önállóság. Most szereti csinálni.
2021. nov. 11. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én visszamentem volna egy céghez pár év után, de aztán az ott dolgozó ismerősőm mondta hogy egyik főnök nem szívesen látna engem. így hát nem lett belőle semmi.
2021. nov. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!