Volt már tapasztalatod ha nagyobb cégnél részmunkaidőben szerettél volna dolgozni diplomás alkalmazottként? Mennyire nyitottak a munkaadók ilyesmire mostanában?
Hát nekem csak úgy van személyes tapasztalatom, hogy szülés után mentem vissza a régi munkahelyemre és részmunkaidőt kértem, ezt gond nélkül biztosították. Ugyanennél a cégnél pár évvel ezelőtt az egyik kolléga váltott csapatok/munkakörök között egy állandó részmunkaidős pozícióba, hogy a családdal többet tudjon lenni (szintén anyuka, ügyfélszolgálatról váltott valamelyik pénzügyes-adminisztratív pozira).
Egy nagy multiról beszélünk, ahol amúgy is folyton azt hangoztatják, hogy munkahely-magánélet egyensúlya meg családbarát meg rugalmasság meg mittudoménmik mennyire fontosak, szóval azért itt nem meglepő, hogy vannak ilyenekre lehetőségek, most hogy te a konkrét helyeden mit tudnál kibulizni a főnökségnél, az nyilván nem függ attól, hogy nekem amúgy tök pozitívak a tapasztalataim az én helyemen ezzel kapcsolatban.
Alapvetően nem örültek neki de alternatíva az volt, hogy felmondok ezért belementek.
Részmunkaidőt nem fogadták el, felmondtam és felmondási idő közepén szóltak, hogy meggondolták és mégis belemennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!