Beilleszkedés a munkatársak közé mindenáron?
Nem fogsz tudni "beilleszkedni " közéjük mert nem olyan a személyiséged.
Introvertált vagy valószínűleg. Idővel kinézik az ilyen munkatársakat a többiek mert azt gondolják, hogy lenézed őket pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy te szívesebben foglalkozol a saját munkáddal és a munkaidő leteltéig, azután meg simán hazamész és pont nem érdekel, hogy mit csinál a többi.
Pont ilyen vagyok én is és velem sem barátkoznak már nagyon pedig bárkinek segítek bent ha kell de a beszélgetés egyszerűen nem megy úgy mint a legtöbbeknek.
Én ezt most leírnám a másik oldalról is. Nekünk egy összeszokott csapathoz érkezett egy új ember. Az első naptól kezdve teljesen elzárkózott tőlünk, csak akkor szól hozzánk ha nagyon muszáj. Próbáltunk kedvesek lenni hozzá, az elején tök cukinak tűnt, aztán ahogy kezd megnyílni úgy tűnik, hogy tök lenéz mindenkit. És csak a munkáról tud beszélni, jó nem kell a magánéletéről, de ha megkérdezem milyen filmeket szeret kihozza belőle a szakmánkat és visszatereli ahhoz és csak arról tud beszélni.
Ezek után nem igazán keressük a társaságát, meg ahogy mindenkit lenéz a végzettségei miatt.
Nálunk is így van.
Egyik nap X és Y kibeszélik/szídják Z-t, mikor Z nincs bent. Ekkor X és Y puszipajtások.
Másik nap Y és Z kibeszélik/szídják X-et, mikor X nincs bent. Ekkor Y és Z puszipajtások.
Harmadik nap Z és X kibeszélik/szídják Y-et, mikor Y nincs bent. Ekkor Z és X puszipajtások.
Biztosan engem is kibeszélnek amikor én nem vagyok bent.
Én igyekszem a saját munkámmal foglalkozni, aki segítséget kér annak segíteni és közben nem bevonódni ezen beszélgetésekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!