Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetséges beilleszkedn...

Hogyan lehetséges beilleszkedni egy közösségbe?

Figyelt kérdés

júl. 16. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Fecsegéssel, pletykálással, ha képben vagy az agyzsibbasztó tv műsorokkal és minél ostobább vagy.
júl. 16. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Rám kikerekedett szemekkel néztek anno (multi, könyvelés), mert nem néztem a valóságshow-kat.

El is ástam magam egyből.

júl. 16. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy multihoz kerültem be pár éve meglehetősen introvertáltként. Mondanom se kell, rögtön ki lettem kiáltva csendesnek, antiszocnak, stb. Rendszerint nagypofájú nőktől hallgattam ezt, de egyszer nem próbáltak meg beszélgetni velem, egyszerűbb volt rögtön gúny tárgyává tenni. :) Ahogy elnéztem ezeket, egymást is állandó jelleggel alázták, kit-kit a háta mögött persze. Szóval tényleg hangoskodni kell, pletykálni, másokat pofátlanul kiröhögni. Nagy bánatomra nekem ez nem jött össze, másfél év után szedtem is a sátorfámat. Életem egyik, ha nem a legjobb döntése volt.
júl. 16. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

#3 "Rendszerint nagypofájú nőktől hallgattam ezt, de egyszer nem próbáltak meg beszélgetni velem, egyszerűbb volt rögtön gúny tárgyává tenni. :) "

Ezt akár én is írhattam volna! Csendes típus vagyok én is, és nem egyszer hallottam vissza másoktól, hogy olyanok panaszkodnak rám, hogy én nem beszélgetek velük, akik soha egyszer sem jöttek oda hozzám beszélgetni!

Ezt annyira nem értem! Ha egyszer ő szeretne velem beszélgetni és nem fordítva, akkor miért nem jön oda és kezdeményez? Én nagyon szívesen beszélgetek bárkivel, de ha nem kezdeményez, akkor nekem honnan kellene tudni, hogy ő beszélgetni akar? Nem vagyok gondolatolvasó. Én vagyok barátságtalannak beállítva, amiért nem kezdeményeztem soha velük beszélgetést, de ők ugyanúgy nem kezdeményeztek velem soha, akkor önmagukat miért nem tartják barátságtalannak, miért rám panaszkodnak? Ezt sose fogom megérteni...

júl. 16. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Sose sikerult. Mindig probalkoztam pedig. Sose ertettem,mirol kene beszelgetnem olyan emberekkel,akiket nem en valasztottam szabad akaratombol hanem ramkenyszeritettek. A munkahelyen a penzert dolgoztam semmi mas nem erdekelt. Kulonosen felidegesitett,ha munkahelyi bulit rendettek vsgy csapatepito neven vmi osszejovetelt. Nagyon felhaboritott,h a maganszfwramba akartak beleturkalni vagy a szabadidommel rendelkeznk idegen emberek.

Nekik koszonhetem,h sajat magamnak dolgozom ,azt csinalom amirol mindig is olvastam hobbibol es jobban keresek , mint azokbam a pozikban munkahelyeken valaha is kereshetnek.

Nem nezek tv-t mar nagyon regota. Konyveket olvasok. Azokrol a konyvekrol magyon keves emberrel lehet beszelgetni.

aug. 31. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!