Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jovoheten kezdek az uj helyeme...

Jovoheten kezdek az uj helyemen. Tudnatok tippeket adni, hogy konnyen menjen a beilleszkedes?

Figyelt kérdés
Palyakezdo vagyok teljesen. Irodai munka lesz egyebkent. A sajat tapasztalaitokra vagyok kivancsi :D Kinek hogy ment az elso par nap, het?

2023. szept. 7. 14:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom neked csak tanácsolni, hogy ne nyílj meg. Vagyis ne mondj túl sok magánéleti dolgot. Felhasználják ellened, vagy b.asztatnak vele. Illetve a kaja. Be fog néhány ember szólni, hogy mit és mennyit eszel. Ez ellen nem lehet mit csinálni, de ha pl nem akarsz hízni és tudod, hogy hajlamos vagy rá, akkor ne nassolj meg ne egyél nagyon egészségtelenül, mert azt fogják rólad gondolni, hogy téged lehet, sőt, kell is tömni, és óriási sértődések lesznek abból, ha megkínálnak valamivel és te nem eszel belőle.
2023. szept. 7. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!