Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szereted a munkád?

Szereted a munkád?

Figyelt kérdés
tegnap 14:14
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Igen, bár a körülmények lehetnének jobbak.
Többnyire igen, de van amikor nem.
Fele-fele arányban szeretem.
Inkább nem szeretem.
Nem szeretem.
Kifejezetten utálom,
41 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdtem. Eddig még nincs vele bajom, de erre térjünk vissza pár hónap múlva.
tegnap 14:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
21 éve ezt csinálom. Szeretem. Kényelmes, már a kisujjamban van minden. Nem izgulok, hogy mit hoz a mai nap, mert már semmi olyan nem történik, amit át ne éltem volna a 21 év alatt. Kollégáim jó fejek, jó csapat vagyunk. Innen szeretnék nyugdíjba menni (még 6 évem van hátra).
tegnap 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire igen.

A közvetlen kollégáimmal jól kijövök. A munka jellegét többnyire nem szeretem, de a körülmények vannak olyan jók, hogy azok kompenzálják ezt a tényt.

Viszont a nagyfőnökség hozzáállása és személyi döntései annyira szarok, hogy egy nagy katyvasz van a munkahelyen, ahol mindenki sütögeti a maga pecsenyéjét és semmi csapatszellem nincs.

tegnap 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A munkám szeretem, a hülye embereket pedig nagyon nem. Manapság pedig az a tapasztalatom, hogy egyre több az olyan ember aki csak lefáraszt, erőlködik, nem érti, okoskodik, hőbörög, bunkó.. és ez egy idő után fárasztó.
tegnap 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sok a probléma mostanában, többen felmondtak. De engem ezek a hatások nem érintenek, és jól érzem magam.
tegnap 14:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul unom és feleslegesnek is érzem, ami miatt utálom az egészet. Befásultam.
tegnap 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ma kifejezetten szar napom van, szóval egy kicsit kevésbé szeretem, mint általában, de azért összességében imádom ezt csinálni.

Úgy látom egyébként a családi közegben, baráti társaságban, hogy nem ez az általános. Sokan kb. UFO-nak néznek, csak mert nem agonizálok vasárnap azon, hogy másnap munka, várom, hogy mehessek dolgozni, és ha a világ minden pénze az enyém lenne, akkor is ezt csinálnám, csak kevesebb órában.

tegnap 16:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy a többség szereti! Szerencsére én is szeretem. Bár volt idő mikor a vezetés miatt belefáradtam az előző helyemen.
tegnap 16:41
 9/13 Metionin ***** válasza:
100%
Pozitívan semleges. Nem álmaim munkája de egyáltalán nem rossz és jól is fizet. A munkakörülményeket kifejezetten szeretem, szóval összességében a szeretem felé dől el.
tegnap 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemrégiben kezdtem én is, így sokan nem tudnék róla most mondani, azonban az egyelőre csak pozitív. Remélem így is marad.
tegnap 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!