Tegyük fel, hogy szereted a munkád. Heti 40 óra így is sok?
Napi 9 órát dolgozom, de ha hétvégén nincs semmi programom akkor dolgozom.
Simán van hogy észre sem veszem és az egész vasárnapot elmegy munkával.
Tanulással és munkával hamar elmegy az idő. Pikk pakk elrepül 12 óra is, ha hugyozni sincs időd elmenni.
De ez független attól, hogy élvezed e a nap végén, amit csináltál. Én örülök ha 2 percre megtudom nézni a telefonom sokszor, vagy elmenni pisilni. De nem szeretem kimondottan a munkám, hiába telik el gyorsan a nap, a hét. Én így soknak érzem a heti 40 órát, mert este már gyomoridegem van, hogy holnap menni kell.
Volt már olyan is, hogy a munkát kimondottan szerettem, sőt szívügyem volt és élveztem, amit csináltam, de hosszútávon ott is kiégetett a heti 40 óra és a borzasztóan korán kelés.
Én úgy mondanám heti 4 nap munkaidő lenne optimális nekem és hogy ne 6-ra kelljen mennem dolgozni, hanem 8-ra és 4-ig tartson, a 30 perces ebéd és 20 perces reggeli szünet legyen a munkaidő része. Így talán a hobbimra is lenne időm, meg tudnám élvezni a megkeresett pénzt és magamra is fókuszálni, plusz a családra. Amire a héten csak hétvégén van időm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!