Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A giggle app mennyire vált be...

A giggle app mennyire vált be nektek?

Figyelt kérdés
nov. 5. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az aopplikácio és a honlap is eléggé erőforrásigényes, lassan töltődik be.

A munkák kétharmada vendéglátáshoz kötődik, más típusú kevesebb van.

nov. 6. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Vidéki felnőtt nőként, vendéglátós tapasztalat és jogosítvány híján nekem úgy a munkák 90%-a kiesik (pl. a reggel 8 előtt kezdődőek, vagy a késő estébe, éjszakába nyúlóak). A maradékra szinte lehetetlen bejutni. Még szeptemberben voltam egy-egy alkalommal több különböző helyen, mindenhonnan maximális 5 csillagos értékelést kaptam. Mégis, átlag 8-10 jelentkezésből csak 1-2 munka jön össze, ami elkeserítő. Napi többször nézem az appot, volt, hogy feltöltés után nem sokkal jelentkeztem olyan munkára, ahol volt már korábbi műszakom, jó értékelést kaptam, mégis visszautasítottak. És ez nagyjából rendszeres.

Gyanítom, hogy nem csak a jelentkezés ideje és sorrendje számít, hanem, hogy hányszor dolgoztál már az adott cégnél. Valószínű tehát, hogy akik rendszeresen járnak, vagy több, mint két alkalommal voltak már egy adott helyen, őket előre rangsorolják, még akkor is, ha 80. jelentkezőként pályáztak az adott állásra és csak 20 ember kellett. Ergo, hiába pályáz valaki egy adott állásra 10. jelentkezőként, pozitív értékelésekkel és egy releváns munkatapasztalattal, a fent említett jelölt fogja megkapni az állást. Csak így az a gáz, hogy kevés munkatapasztalattal a hátad mögött körülbelül esélytelen, hogy munkához juss és mindig ugyanazok az emberek lesznek csak foglalkoztatva. Valahol persze érhető, de attól még szívás.

nov. 6. 12:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, àtérzem.

De akkor mi a megoldás nekünk kitaszítottaknak?

nov. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!