Több év alatt hogyhogy nem jutott a főnökömnek 10 perce arra hogy leüljön velem egy minőségértékelő beszélgetésre? 3 éve ott vagyok, a munkámra semmit se mondott még soha se azt hogy jó se azt hogy nem jó
Figyelt kérdés
azért én úgy gondolnám ez egy elemi dolog lenne, pláne akkor volt erősen kérdéses ez amikor még új voltam és marhára szerettem volna tudni hogy mint új ember jó vagyok / nem vagyok jó stb..
ez nem igényelne többet mint 10 perc /év. és még ennyi se jut?
tegnap 19:10
11/13 A kérdező kommentje:
évek óta itt vagyok. hát ha évek után kiderül hogy én egy pocsék alkalmazott vagyok (akkor oké elfogadom!!) de akkor a főnökömet azonnal ki kell rúgni. mert amely főnök éveken át eltűr egy pocsék alkalmazottat nulla változtatási szándékkal visszajelzés nélkül nos, az egy POCSÉK főnök, alkalmatlan a feladatára és ki kell rúgni.
tegnap 19:36
12/13 anonim válasza:
Hát már bocsi, de nálam már tuti nem kellene hétfőn bejönnöd.🤔
13/13 anonim válasza:
A főnököd talált egy marhát, aki 3 értéktelen diplomával 326 ezerért melózik neki. Te megcsinálod a melót, ennyi. Te egy bizonyos munkát elvállaltál egy munkát 326 ezerért. A munkát elvégzed, a főnök meg örül, hogy Meló Pisti dolgozik.
Én három éve járok a sarki kis boltba. A boltossal mégsem beszélgetek a minőségértékelésről. A szomszédom a győri audiban dolgozik a soron. 5 évi munka után az Audi vezetői nem ültek le vele beszélgetni. A főnök magadról tesz rád. Ő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!