Több év alatt hogyhogy nem jutott a főnökömnek 10 perce arra hogy leüljön velem egy minőségértékelő beszélgetésre? 3 éve ott vagyok, a munkámra semmit se mondott még soha se azt hogy jó se azt hogy nem jó
azért én úgy gondolnám ez egy elemi dolog lenne, pláne akkor volt erősen kérdéses ez amikor még új voltam és marhára szerettem volna tudni hogy mint új ember jó vagyok / nem vagyok jó stb..
ez nem igényelne többet mint 10 perc /év. és még ennyi se jut?
Azért mert számára csak egy gép vagy, aki csinálja az adott dolgát és van neki fontosabb dolga, mint veled lelkizni és ha nem lennél jó, akkor már rég szóvá tette volna, mert a rossz az hamarabb szemet szúr, mint a jó.
Érd be ezzel.
"Mert nem álltál oda elé beszélni vele. "
és ha odaálltam volna mégis mi lett volna? egy kierőszakolt nem őszinte puszta üres protokollból lezajló álbeszélgetésnek mi értelme lenne?
"Egyébként meg biztos lehetsz benne, hogy elégedett"
és ha annyira elégedett miért keresek 326 bruttót? Hát egy jó ember egy értékes munkaerő nem kaphat ennyit... egy utcaseprő (se) kap ennyit.
"mondjam hogy ő az én számomra mi?"
Ő a munkáltatód, aki adja a kenyeret a szádba és ha nem tetszik, állj odébb, mert jön helyetted még aznap más.
" aki adja a kenyeret a szádba"
nem ő adja a kenyeret a számba, ktg vetési szerv az államháztartás fizet az én főnököm ugyanolyan bércsicska mint én, uyganúgy egy alkalmazott csak eggyel magasabb polcon. Janikám ez nem jött be.
Neked nem jön be a munka. Elégedetlen vagy és ki vagy magaddal, mintha te lennél a munka megváltó.
Pocsék egy ilyen alkalmazott!
"Pocsék egy ilyen alkalmazott!" óóóóó értem már pocsék alkalmazott vagyok... értem!!! pár perce még idézem ""Egyébként meg biztos lehetsz benne, hogy elégedett, "
Hm?
Ja és van egy kérdésem! a főnökömet nem kéne azonnali hatállyal kirúgni? Hát milyen főnök az aki( magad mondtad...) egy POCSÉK alkalmazottat megtűr? Hát egy pocsék főnök! de akkor mit keres a helyén? hm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!