Mondhatok ezért nemet a főnöknek?
Figyelt kérdés
Tegnap olyan munkát adtak nekem ami fizikailag megterhelő volt.. normális esetben 12 kiló amit Max pakolunk ( autóalkatrész) de tegnap volt 35 kilós ( darabja) termék és nem kaptam segítséget , és egy targoncás kollégával ( akinek nem az a feladata hogy nekem segítsen) megcsináltuk.. ma ugyan oda akart a főnök beküldeni és nemet mondtam , fáj a kezem, illetve amúgy se az én területem. Nem tetszett neki és követelte hogy menjek.. mondta neki hogy akkor írok egy emailt a cégnek hogy mit akarnak.. és hogy úgy hogy fáj a kezem.. jogosan jártam el? Nem fogom magam tönkretenniokt. 30. 19:17
1/6 anonim válasza:
Jól tetted. Nagyon pofátlanalok a munkaadók. Az elvárások az egekben, a munkaeszközök, fizetés a béka a 3,14chája alatt. Ismerek egy embert, aki a munkahelyén nehezet emelt és rokkant nyugdíjas lett. A nyugdíja szégyenletes. A számlákra sem futja belőle, nemhogy az ételre. Kénytelen volt a szüleihez költözni, hogy ne kerüljön az utcára. Kormányunk szerint mindneki annyit ér, amennyije van.
2/6 anonim válasza:
Mondhatsz, jól tetted. Nem számít, hogy mi tetszik neki.
3/6 anonim válasza:
Bnőm szakmai gyakolraton terhelték le. Kiment egy csigojája. Egész életében lett hátgájós meg mindenféle sz.rra gyogytorna kell járnia es már igy marad örökké.
Nem a munkahely nézi az érdekeidet azt neked kell!
5/6 anonim válasza:
Mondhatsz nemet.
Aztán jelentkezhetsz munkanélküliért.
6/6 anonim válasza:
Fellapozod a helyi szabályzatot és munkavédelmi szabályokat, meg fogod találni, hogy milyen feltételekkel mekkora súlyokat lehet rendszeresen és eseti jelleggel emeltetni. Esetleg milyen segéd/védőeszközöket kell biztosítson a munkáltató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!