Sajnos lejárt a próbaidőm kilenc napja. Hogyan mondhatok még fel azonnali hatájjal?
Kaptam egy megkeresést egy másik cégtől jobb ajánlat. Viszont most ahol vagyok már lejárt a három hónapos próbaidőm és véglegesítve lettem.
Most akkor mennyi idő amíg fel mondhatok? Szerződésben 60 napot ír felmondási időnek ez reális lehet? Kivel tudok egyeztetni?
egyeztessetek, nincs kőbe vésve a 2 hónap.
kérj hivatalos ajánlatot a másik cégtől majd mutasd meg nekik, hogy komolyan gondolod és még az is lehet, hogy rá kontráznak ha nagyon meg akarnak tartani.
Vagy közös megegyezéssel azonnali hatállyal elmehetek?
Kirúgatni nem szeretném magam mert annak nyoma marad. És nem korrekt a jelenlegi főnökömmel szemben mert tisztelem annyira hogy korrekt módony egyenes gerinccel megyek el a másik munkahelyre.
1
Nem kell piasan, csak olyan sz*rul vegezni a melot, meg betegszabikat kivenni, hogy mar gyanus hogy munkakerulo vagy szandekosan mert nincs kedved. Nemtom ha piasan mesz be az lehet a jovoben visszaut. De az, hogy betegszabin voltal meg fiz.nelk. szabin, meg alig teljesitettel, hat azon legyintenek mert ne mervado.
Úgy tűnik, a "korrekt módon, egyenes gerinccel" részt nem vette mindenki betű szerint. :) :)
Ha normális főnököd van, simán le tudsz vele ülni megbeszélni. Igen, a közös megegyezéses szerződésbontást lehet azonnali felmondásra, vagy mondjuk 2 hét felmondásra írni, amiben megegyeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!