Budapesten tényleg válogatni lehet a munkahelyek között,
még egy 8 általánossal rendelkező embernek is?
Figyelt kérdés
Nálam, egy vidéki százeres városban van 2-3 nagyobb munkáltató, 10-15 közepes, a többi pedig kisebb, jellemzően néhány munkavállalót foglalkoztató kisvállalkozás.
Budapesten és a hozzá tartozó agglomerációban viszont 2,5 millió ember lakik.
Szóval ott akkor rengeteg munkahely között lehet válogatni akár diplomával, érettségivel vagy 8 általánossal?
Ha többen élnek ott nagyobb a konkurencia. Labdába sem rúgsz.
okt. 26. 16:20
3/11 anonim válasza:
Lehet, de kb 400 a max, ennél többet nem kerestem 8 általánossal. Mondjuk nincs beleírva a CV-mbe se az, hogy csak 8 van, se hazugság, hogy lenne érettségim, csak az, hogy x gimnáziumba jártam, ami igaz. Volt már nem egy olyan munkahelyem is, ahol a hirdetésben szerepelt, hogy érettségi kell de nem szokták elkérni.
okt. 26. 16:31
4/11 anonim válasza:
Ne haraugdj 3-as de ezt nem hiszem el, hogy nem kérték el egy állásinterjún a bizonyítványaidat....
okt. 26. 16:49
5/11 anonim válasza:
Nyilván nem bankigazgatónak jelentkezem általában. Egy érettségit miért kérnének el? EGY helyen kérték eddig, de azt is csak úgy random kitalálták, mikor egy éve már ott dolgoztam, hogy jaj vigyem már be mert valamit fel kell vezetniük, azt mondtam, hogy nem tudom hol van és ennyiben is maradt a dolog.
Gyanítom vannak precíz munkahelyek, de azért pl a magyar kkv szektorra nem éppen az a jellemző, hogy bármire is odafigyelnének azon kívül, hogy minél több legyen a profit😃
okt. 26. 17:32
6/11 anonim válasza:
Biorobotból már erős hiány van a térségben, így igen. Megfordulhatsz jó pár gyárban, mire kifogysz a lehetőségekből
okt. 26. 17:56
7/11 anonim válasza:
5-ös de elkérik normálisabb helyeken az érettségi és minden egyéb bizonyítványt...... Ha te érettségihez kötött munkakörre jelentkeztél, és nem kérték el, az a munkahely szinvonalát minősíti..... Akkor ennyi erőből nyugodtan jelentkezz szívsebésznek is orvosi diploma nélkül.... Később majd bemutatod címszóval.....
okt. 26. 18:06
8/11 anonim válasza:
Igen, egyik szar helyrol ahol lof-sz a fizetes mehetsz a masik szar helyre ahol szinten lof-sz a fizetes
okt. 26. 18:15
9/11 anonim válasza:
8. válaszolók csak ismételni tudnám, leírta a lényeget.
Bp
okt. 26. 21:52
10/11 anonim válasza:
Ismerősöm 1 hét alatt talált munkát dupla annyi fizetésért..Mondjuk érdekes. Borsodban egy kanál vízben megfojtanának, ha valamit el akarsz érni, nem mész le a szintjükre, rágalmaznak, pletykálkodnak..szóval még ha nagyobb is a konkurencia Bp-en nem lesz egy hülye állandóan aki leskelődik, hogy ugyan mit csinál már Kis Juliska.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!