Mennyire általános, hogy a munkahelyen hátrányban vannak
az egyedülállók?
Figyelt kérdés
Például nekik kell bent maradni vagy extra feladatot kapnak stb., mondván "te úgyis ráérsz", míg egy családosnak ezeket elengedik, mert haza kell mennie a gyerekhez stb..
Az én fiatal koromban mindenhol ez ment. Szívtam is rendesen.
N
2023. jún. 8. 16:26
3/20 anonim válasza:
Nàlunk nem jellemző. Inkàbb a kormàny szivatja az egyedülállókat
2023. jún. 8. 16:36
4/20 anonim válasza:
Nem jellemző, de van, ahol ilyen a közfelfogás. Nem szabad hagyni, ha a gyerekes x pénzért x munkát végez, akkor x pénzért egy szalmaszállal többet se tegyél keresztbe. Húzd meg a határaidat, ha kell, hivatkozz arra, hogy téged is vár haza a családod, menned kell (a család nem csak a saját gyerektől család, ugyanolyan családod az anyád, a testvéreid, a párod is).
2023. jún. 8. 17:02
5/20 anonim válasza:
Istenem...😶🌫️
2023. jún. 8. 17:51
6/20 anonim válasza:
Ahol eddig dolgoztam, a családosok maximum annyi előnyt élveztek, hogy bármikor jelenthettek beteget a gyerek miatt, meg ha le kellett miatta korábban lépni, akkor elengedték őket, de igazából bárkit elengedtek korábban, ha kellett, de mindenkinek le kellett dolgoznia ugye máskor. De pl amikor a karácsonyi szabiosztás volt (nyilván mindenki akkor akart szabin lenni), akkor pont leszarták, kinek van családja, random hagyták jóvá x embernek, a többi meg sírhatott bárhogy, hogy karácsonyozni akarnak a gyerekkel, nem érdekelte senkit. (Max aki jó fej volt, az elcserélte a szabiját azzal, akivel jóban volt.)
2023. jún. 8. 18:01
7/20 anonim válasza:
Ez nem azon múlik hogy egyedülálló-e valaki hanem hogy van-e gyereke.
Pl egyedülálló gyerekes kolléganőm bármikor elmehet korábban, én kapcsolatban élek de gyerektelen vagyok, nekem nem annyira nézik el.
2023. jún. 8. 18:12
8/20 A kérdező kommentje:
4: Van, akinek senkije sincs, ő mire hivatkozzon? Kezdődik a kedvenc sorozata? :o(
5: Örülök, hogy vallásos vagy, de mást is szeretnél mondani? :D
7: Sajnálom a helyzetedet, elég szomorú.
2023. jún. 8. 19:40
9/20 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire hülye. Szerinted ellenőrzik, hogy van-e valakid? Azt mondasz, amit akarsz. Mondd, hogy van egy párod és neki van egy kisgyereke az előző kapcsolatából, most meg te vagy a pótmami/papi. Papíron nincs nyoma egy ilyen kapcsolatnak, így nem is tudod igazolni, de attól még a te szavad az övék ellen. Ha áskálódnak, megkéred őket, hogy ne zaklassák a családod nyugalmát. Problem solved.
2023. jún. 8. 19:44
10/20 anonim válasza:
Szerintem elég ha nem mond semmit, nem feltétlenül kell hazudni, mert a hazug embert hamarabb utolérik, ha fél lába van és sánta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!