Mennyire általános, hogy a munkahelyen hátrányban vannak az egyedülállók?
Figyelt kérdés
Például nekik kell bent maradni vagy extra feladatot kapnak stb., mondván "te úgyis ráérsz", míg egy családosnak ezeket elengedik, mert haza kell mennie a gyerekhez stb..2023. jún. 8. 16:07
11/20 anonim válasza:
Szerintem meg ebben is csak az idióták hisznek. Nincs sors, ami igazságot tesz, ha hazudsz.
12/20 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy miben hiszel, hanem hogy mit tapasztalsz.
13/20 anonim válasza:
A kisfőnök már a hónapban vagy negyedszer akarta rámtoni a túlmunkát. Amikor próbáltam visszamondani, jött az aduásszal hogy de nekem nincs gyerekem. Ekkor az egyik családos kolléga megszánt, és megjegyezte, hogy de így meg soha nem is lesz. Hagyd már, hogy hazamenjen a párjához !
15/20 anonim válasza:
Megesik sajna, de nemet kell mondani es annyi. Sose vallalok ilyesmit. Mondjuk en tudom, hogy ugyse rugnanak ki szinte semmiert se.
16/20 A kérdező kommentje:
15: Hát ez az, azért nem ez az általános...
2023. jún. 9. 19:00
17/20 anonim válasza:
Nálunk az egyedülállóknak minden nap túlórázniuk kell. Abszolút törvénytelen a munkavállalók ilyen alapú megkülönböztetése!
18/20 anonim válasza:
Mi 0-24-ben nyitva vagyunk, a családosok "normál" műszakban dolgoznak (pl. 9-17-ig), meg 8 órában. És ünnepnapokat, szabadnapokat nyilván mi toljuk végig, ahogy a hajnalos, meg éjszakázós műszakokat is. Meg a 12 órákat is. Mintha nekünk nem lenne életünk a munkán kívül.
19/20 A kérdező kommentje:
17-18: Nagyon szomorú, sajnálom. Annyira gáz ez a kivételezés, aki családot alapított, gyereket vállalt, tudta, mivel jár, senki nem tartott fegyvert a fejéhez, most meg erre hivatkozva húzza ki magát sokszor.
2023. jún. 10. 09:53
20/20 anonim válasza:
#19 és ez egy ördögi kör..mivel 0-24 dolgozhatsz,mert egyedülálló vagy szinte a 0-hoz konvergàl annak az esélye hogy pàrt talàlsz és csalàdot tudsz alapìtani 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!