Akarhol felmondok mindenhol megigertetik velem, hogy majd keressuk am egymast?
Figyelt kérdés
Es nehogy megszakadjon a kapcsolat. Aztan kb. csak en kerestem oket. Ok egyaltalan nem. Kesobb mar senki senkit.
Ez miert van? Komolyan mindenhol eljatsszak ezt.
okt. 21. 12:14
1/9 anonim válasza:
Mert ezt senki nem gondolja komolyan, te se tedd.
2/9 anonim válasza:
Nekem vannak olyan régi kollégáim, akikkel szívesen összefutnék, de nem fér bele az időbe a rendszeres kapcsolattartás, annak meg semmi értelme, hogy párhavonta egyszer összeüljünk. Mivel új munkahelyen lesznek újak, akikkel jóban van az ember és a rendes barátai meg párkapcsolat, család stb mellett inkább az aktuális kollégahaverokra szánunk időt. (Aki olyan, hogy szeret barátkozni munkahelyen.) Ezek ilyen viszonyok, addig tartanak, amíg egy helyen dolgoztok. Viszont az egyik legjobb barátnőmet is az egyik régi munkahelyemen ismertem meg, szóval ilyen is van, de a többség átmeneti haver lesz csak.
3/9 anonim válasza:
Mármint látom, hogy a kérdésben te vagy a felmondó fél, de szerintem akkor is valami olyasmi lehet a háttérben, hogy hacsak nem voltatok nagyon jó barátok, akik sokat lógtak együtt munkaidőn kívül is, akkor már nem érdekled őket. Teljesen más bent poénkodni a munkahelyi dolgokkal, benne lenni az eseményekben, mint külsősként. Kiraktak a “csapatból”, ez van.
4/9 anonim válasza:
Az emberek képmutatóak. Fúrják egymást míg együtt dolgoznak, aztán sírnak mikor a kibeszélt kolléga felmond.
Nálunk is ez ment. kibeszélték egymást a másik háta mögött, amikor felmondott meg ment az ajándékozás, összeborulás.
5/9 anonim válasza:
Ez csak szófordulat.
Kb annyit takar, hogy nem akarják, hogy feszkó legyen. Tiszteletkör.
Kb mint az, hogy szervusz, mondod, de nem gondolod azt, hogy alás szolgája vagy az illetőnek.
7/9 anonim válasza:
Ez csak udvariasság, nem kell komolyan venni.
8/9 anonim válasza:
Csak 1-1 kollégával, akivel jóban voltam szoktam tartani a kapcsolatot. De 2 helyzet van, az egyiknél már megvan az új munkahelye. Ha hasonló profilú cég, akkor nyilván az is érdekel, hogy ott mi hogy mennyiért van, lehet tapasztalatot cserélni, meg érdekel, hogy ő hogy van, hogy érzi ott magát stb. A másik helyzet, amikor még álláskereső a távozó. Ez a nehezebb, mert az elején nem mersz gyakran érdeklődni, van elég baja, de ha meg nem érdeklődsz, akkor úgy veszi, hogy már nem érdekled és végül már senki nem mer senkinek írni. Olyan is volt, hogy kommunikáltunk, drukkoltam aztán végül soha nem talált rá 10 másodpercet, hogy megírja, hogy sikerült elhelyezkednie. Viszont mindenki másnak, aki addig le se tojta, elmesélte.
9/9 A Dr Pepper nem kóla válasza:
Amúgy nem feltétlenül hülyeség volt kollégákban is gondolkodni toborzáskor, feltéve ha nem volt köztetek nagy feszkó és értesz valamihez. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!