Hogyan mondjak le egy olyan munkát,amit már megígértem hogy el fogok végezni?
Figyelt kérdés
Hívott egy ismerősöm,hogy segítsek neki beugrani a jövő héten valahová,mondtam ráérek, szívesen megyek, megígértem hogy ott leszek a megbeszélt időpontban.Aztán napokkal később hívott a volt főnököm is,hogy lenne egy munka,ki tudnám segíteni.Neki is megígértem hogy megyek.Utólag vettem észre,hogy mindkét munka ugyanazon a napon van, ugyanabban az időben.Elfelejtettem hogy én már arra a napra elígérkeztem.Az egyiket muszáj lesz lemondanom, csak hazudni nem tudok jól meg nem is akarok.Hogy jöjjek ki ebből jól?2021. dec. 11. 11:53
1/3 A kérdező kommentje:
Pont az előbb hívott a volt főnököm,hogy ne felejtsem el akkor a jövő hetet:(
2021. dec. 11. 11:55
2/3 anonim válasza:
Nem értem, miért kéne hazudni? Szólsz az egyiknek, hogy bocsi, most tűnt fel, hogy aznapra elígérted magad valahova, megoldható-e, hogy egy másik napon mész. Probléma megoldva.
3/3 anonim válasza:
simán, ahogy írták, most vetted észre, hogy aznapra már van egy másik feladat, az egyiket hátha el tudod tenni máskorra, ha nem, akkor lemondod. túl fogja élni. és te is, mert nem is hazudtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!