Gáz, ha tp-n vagyok és nem informálom a céget, hogy mikor megyek, csak megjelenek amikor már jól vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy ők meg félig feketén alkalmaznak, trükköznek, túlóra papíron nincs, stb. Amúgy mindig normális voltam, de valahogy ez a cég rámnyom egy ilyen szarok bele mentalitást. Meg volt, hogy más kollégáról se tudtunk, ha nem jött x nap, aztán a vezetők is csak vonogatták a vállukat, hogy ja nem tudják, nem írt. Aztán semmi nem lett belőle, jött x nap múlva a kolléga, hozott papírt, ennyi. Mintha kb mindenki szarna mindenre tényleg, csak ha ott vagy akkor dolgozzál és ennyi. :Dokt. 19. 12:10
1/8 anonim válasza:
Nem, a gáz egy halmazállapot. Inkább szakmaiatlannak neveznénk.
A másikra mutogatni meg olyan óvodás dolog.
2/8 anonim válasza:
Úgy írsz, mint egy tizenéves gyerek...
3/8 anonim válasza:
Ha ennyire szar, akkor keress más munkát.Igen, baj, ha így viselkedsz.Magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt.
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt csak példának mondtam, hogy más esetben nem nagyon érdekelte őket a dolog. Nem mutogatásnak szántam. Én most vagyok itt először tp-n. Csak szombatra nincs tp, mert eleve szombatra be sem jelentenek, csak bent vagyunk, sokan inkább bemennek ilyenkor dolgozni, hogy ne kelljen máskor ledolgozni, de én úgy voltam vele, hogy mindegy, inkább megyek majd jövő héten, mert még nem vagyok olyan jól.
okt. 19. 12:22
5/8 A kérdező kommentje:
2# Hogyan kellene írnom a Gyakorikérdések oldalon? Nem olvastam sehol, hogy itt professzionálisan megfogalmazott kérdéseket lehet csak kiírni. :)
okt. 19. 12:25
6/8 anonim válasza:
Attól még viselkedhetnél emberként attól függetlenül hogy mások nem teszik. Vigyázz mert rajtad tud maradni a leszaromság.
7/8 anonim válasza:
Ne foglalkozzál a sz*rházi munkáltatókkal. Majd bemész amikor bemész. Nem kell minden hülyeségről informálni őket.
8/8 anonim válasza:
A feketézéshez mindkét fél kell. Azzal, hogy belementél, te is csak olyan lettél mint a munkáltató. szóval szólj szépen, hogy mikor mész legközelebb és kész. Aztán ha jobbnak gondolod magad a mostani helyzetnél, akkor kell jobbat keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!