Franciaország ugyanannyira lehangoló depis hely mint Anglia vagy egy fokkal jobb?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy átköltözöm innen máshová. A németekhez nem akarok költözni mert állítólag még ridegebbek mint az angolok. Olaszoknal meg spanyoloknál állítólag nincs munka.
Így Franciaországon gondolkodom.
okt. 18. 10:41
11/15 A kérdező kommentje:
10
Nem, voltam már turistaként ezekben az országokban, sokkal jobban éreztem magam, az ottani emberek kisugárzása is pozitívabb.
okt. 18. 14:15
12/15 anonim válasza:
Most már elvárás, hogy az adott ország nyelvét beszéld (akármilyen jól is tudsz angolul).
13/15 anonim válasza:
De angollal hol fogadnak el jobban?
Irorszag?
14/15 anonim válasza:
Mindenhol az adott ország nyelvét kell beszélni, különben még mosogatóként is nehéz lesz elhelyezkedni.
15/15 anonim válasza:
Na, én itt élek Saint-Tropezban majdnem Ramatuelle határán. Itt délen nyitottabbak a franciák. Kedvesek és jófejek. Ha egy bonjour ca va, bonsoir után átváltasz angolra, aki tud valamennyire is, hajlandó lesz szóbaállni veled. De nagyon kevesen tudnak annyira angolul, hogy társalgási szinten beszélgessetek, vagy nem is akar, csak az etikette úgy kívánja, hogy talán segít valamennyit. De általánosságban, nyitottabbak és jófejek erre az emberek. Fizetés nagyon változó errefelé is. Átlagban 2400€ a nettó fizu. De itt alsó hangon 1000€ egy kis garzon is. Legközelebb Cogolin vagy Saint-Maximeben lehet lakást találni. Ha tudod a nyelvet és van félretéve jó pár millió kezdésnek, akkor én ajánlom. De ez csak a déli Côte d'Azur-re érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!