Mi a véleményetek erről az álláskereső oldalról?
okt. 17. 10:05
1/10 anonim válasza:
Ezt szoktam nézni én is. Szerintem tényleg jó.
2/10 A kérdező kommentje:
Mohácsnál 4 db munkahely!!
Ez aztán a dübörgő munkahely áradat 😳
okt. 17. 10:16
3/10 A kérdező kommentje:
Ennyi a vélemény? Azta..
okt. 17. 11:30
5/10 A kérdező kommentje:
Hát ott lakom b+
okt. 17. 20:13
6/10 anonim válasza:
Életemben nem láttam még ezt az oldalt. Profession.hu? CVOnline, Jooble.hu, Indeed.hu Linkedin? De FB-on is rengetegen hirdetnek, főleg fizikai munkákat.
7/10 anonim válasza:
Megnéztem mi ez, a Gazdaságfejlesztési Min hozta létre, hát ezért nem használja senki sem. :D
8/10 anonim válasza:
Mosonmagyaróvár 1 találat.
Nem nagy híre van ennek az oldalnak.
A Profession-t szoktam nézni.
9/10 anonim válasza:
Itt azok az állások jelennek meg, amiket a Kormányhivatalok Foglalkoztatási Osztályán keresztül is meghirdetnek, így a regisztrált álláskeresőknek ki tudják ajánlani. Főleg állami cégek hirdetnek így, meg kisebb KKV-k akik sajnálják a pénzt arra, hogy nagyobb álláskereső portálokon hirdessenek.
10/10 anonim válasza:
Ó, te jó ég! És erre a portálra ment el az adófizetők pénze. Vicc az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!