Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet mondani a főnöknek,...

Mit lehet mondani a főnöknek, amikor igazságtalanul megaláz? Mások helyett lecsesz, másoknak mindent elnéz, engem mindenért megaláz. Vállaltam önkéntes túlórát is (helyette)hátha leszáll rólam, akkor köszöngette,

Figyelt kérdés

másnap megint engem rugdosott.

Nem akarok felmondani.

Konkrét mondatokat tudnátok mondani?

okt. 14. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok felmondani."

Akkor húzd meg magad és örülj a torkosborz szerepének.

okt. 14. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én főnököm is ilyen, de telibeszarom, a fizetés jó, a sértegetés meg nem érdekel.
okt. 14. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 nem tudom te honnajd valósi vagy, de ebben a városban 52 évesen nem lehet válogatni
okt. 14. 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 akkor csak röhögjek a képébe, vagy mit csináljak? 😀
okt. 14. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elhívnám egy csendes helyiségbe és őszinte kíváncsisággal megkérdezném tőle, hogy miért aláz meg. Elmondanám, hogy mindent megteszek, amit kíván, mégsem elégedett. Kérném, hogy mondja el, mi a problémája és miért vagy megkülönböztetve másoktól. Az ezekre adott reakciói fontosak.
okt. 14. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Alázd vissza.
okt. 14. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!