Kezdeti mobbing miatt pályázatokat adtam be. De már meg megszűnt a mobbing?
Behívtak állásinterjúra, anyagilag nem lennék előrébb mert közalkalmazott a másik is és ugyanaz a szintű munkakör csak.
Jóformán csak mobbing miatt pályázgattam mindenhova mindig, de közben irodaátrendezések is voltak, a mostani kollegáimmal öröm együtt dolgozni, a csopvez mobbing igazgató által vissza van szorítva valamennyire, valamint sokat segítettek is már nekem pl saját jogi dolgaimat intézni, vagy lehet csúsztatni is sokat.
És amikor már szinte minden a sinen szinte otthon érzem magam, akkor kezdenek hívogatni interjúkra más cégek..
Ahop gondolom kommunista a rendszer tehát boltba ki se engednének mint itt, es lehet szintén mobbinggal indulna az egész.
Most vonjam vissza a jelentkezésem?
Nem is felettes szerv, hogy többet adna.
Kétlem hogy magasabb bérem lenne.
Ha jól érzed magad, akkor szerintem maradj.
"Ahop gondolom kommunista a rendszer tehát boltba ki se engednének mint itt, es lehet szintén mobbinggal indulna az egész."
Ez most csak a te elképzelésed. Nem tudhatod valójában milyen.
A mostani helyem annyiban rossz csak hogy nincs hova előrepélni se. Ha meg belegondolok hogy nyugdíjig egy életet át ugyanitt tartani mint most, az azért elkeserítő egy jövőkép.
Anyagilag se vagyok eleresztve de még a lépcső szinte alján is vagyok "kis"ügyintézőcske.
A másik helyen meg
1. Mást is tanulnék hasonló munkakoron belul mint amiket most eddig tudok. Belelátnék pl az államháztartásba is.
2.fejlodesi vagy lépcsőzési lehetoseg ha nem is lenne, de már 2 cég "tudása" tapasztalata lenne a fejemben ami passzol a végzettségemhez.(mert nyilván más cégek tobb területéről is van már tapasztalatom csak nem függnek össze. Pl voltam már logisztikai ügyintéző is. Aminek kb köze nincs a pénzügyihez.
De a számvitelnek penzugynek adózásnak már van köze egymáshoz.
De leginkább attol vagyok berosálva hogy komolyan egy boltba se lehetne kimenni meg ha kések levennék a fejem meg hasonlóktól. Itt ilyen szempontból szinte kánaán van meg aranyélet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!