Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek fel fog jelenteni...

Szerintetek fel fog jelenteni a volt főnököm, vagy csak blöfföl?

Figyelt kérdés
Május óta dolgozom nemzetközi furgonsofőrként, és folyamatosan kevesebb fizut kaptam, mint ami meg volt beszélve, mostanára már 480ezerrel tartoznak nekem. Egész nyáron majd'elpusztultam a 40fokos fülkében, mert klíma nincs, aztán most megint rámszólt, hogy ne használjam az állófűtést éjszaka a 0 fokos ausztriában, mert nagy lesz a fogyasztás. Itt telt be a pohár, a céges DKW kártyával vettem 200 liter gázolajat és eladtam egy román kamionosnak, aki hazahozott, a furgont pedig otthagytam egy osztrák parkolóban, a kulcsot pedig eljuttattam a céghez. Még ígyis én vagyok mínuszban, mert a 200 liter nem fedezi az elmaradt fizetésem, és most azzal fenyeget, hogy feljelent amiért megloptam, és otthagytam az autót.
okt. 13. 02:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Be voltál jelentve vagy feketén dolgoztál?
okt. 13. 09:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudta, hogy ilyen, minek indult el? Akkor nem rúghatta volna ki, ill. munkavédelmi vizsgálatot kérhetett volna stb. de nem. Amúgy még mindig feldobhatja a NAV-nál gondolom, adócsalás miatt a céget.

Én a helyében ilyesmikkel játszanék, azt is rendesen meg lehet ám érezni.

okt. 13. 10:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért NE jelentene fel? Ki kellett volna lépned normálisan és szevasz.
okt. 13. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán feljelenthet. Ahogy te is azért, amit sérelmezel. A bíróság meg majd dönt. Az biztos, hogy az ellened felhozott vádak miatt szívni fogsz. A másik oldalt ennyiből nem lehet megítélni, látni kellene a szerződést, amit aláírtál, ha már te nem olvastad el rendesen. Tartok tőle, meg van benne fogalmazva, hogy a kapott bér a szerződésnek megfelelő mértékű.
okt. 13. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a kérdező egy sumák. Hogy két sumák egymásra talált, és együtt sumákoltak, mígnem az egyik a másikon is gazdagodni akart, aztán az meg kárt csinált neki... Én ilyenkor egyiket se tudom sajnálni.
okt. 13. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!