Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen állást keressek?

Milyen állást keressek?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok munkanélküli.

Érettségim van, mellette OKJ Logisztikai Ügyintéző, élelmiszer eladó résszakképesítés, számítógépes adatrögzítő tanfolyam. Megjegyzem ezekben a szakmákban semmi gyakorlatom tehát nem dolgoztam bennük. Tanulni már nem akarok.

Személy és Vagyonőr tanfyamot szeretnék még csinálni majd.

Néha el vagyok keseredve. Pár éve már munkanélküli vagyok. Viszont én megmondom őszintén, hogy gyárba robotolni nem akarok, segédmunkás sem akarok lenni tehát akkor inkább nem dolgoznék.

Nem is tudom.

Talán portásnak megfelelnék az olyan jó lehet, csak ott kell lenni nem kell emlegetni stb.

Tanácstalan vagyok el vagyok keseredve néha, vidéki vagyok és a városhoz ragaszkodom, nem megyek más városba dolgozni.

Ti milyen munkát tanácsolnátok vagy ti mit dolgoznának, ha ugyan ilyen helyzetben lennétek, mint én?

Köszönöm

okt. 13. 00:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Kihagytam: Autót nem vezetek, meg amúgy sem akarnék sofőr állást.
okt. 13. 00:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
29 vagy és nem dolgozol de élsz szóval valószínűleg elvagy tartva elég sok szabad időd van akkor valószinüleg akkor ha van valami hobbid épits arra streamelj videoz blogolj ,nem igényel hirtelen sok pénzt és késöbb akár ebből is meg tudsz élni , esetleg nagyobb áldozat külföldön ki birsz valamenyit aztán haza jösz és vállalkozásba kezdesz , hirtelen ez jutott eszembe 🤔
okt. 13. 02:20
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
64%
Szóval no kompetencia, marad a szalagmunka...
okt. 13. 02:36
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Összegzem:

- nincs gyakorlati ismereted egy szakmádban se

- tanulni nem akarsz

- hajlamos vagy a semmittevésre

- évek óta nincs munkád

- valószínűleg ezalatt semmit se tettél

- ha tanulni kéne, vagy gyárban dolgozni, akkor inkább továbbra is munkanélküli lennél

Jó kilátások, nagyon jól mutat ez az önéletrajzodban, tuti, hogy kapkodni fognak utánad. Minden munkáltató ilyen alkalmazottra vágyik! (Nem.)

Lehet persze így hozzáállni a dolgokhoz, de három dolog elég könnyen borítékolható:

Addig marad ez az életszínvonalad, ameddig a szüleid el akarnak, vagy el tudnak tartani, mert az ugye megvan, hogy ha akarnak, bármelyik nap kipenderíthetnek.

Nyugdíjad nem lesz. Egy forint se.

Senkinek se kellesz, nem lesz se barátnőd, se gyereked, mert elég nehéz azt elhinni, hogy ezt bárki tolerálni tudná.

Előbb-utóbb hajléktalan leszel

Korai demencia várható

Fizeted egyáltalán a TB-t?

Én mondjuk, azt se mondanám, hogy ez a hozzáállás a szüleiddel, vagy bárkivel korrekt lenne. Ez van.

A portás munkától is beszűkül az agyad, bár gondolom, eddig se volt túl nagy.

okt. 13. 05:41
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj,de így olvasva az írásodat,te egy semmirekellő lusta válogatós balfék lehetsz.Még egy kocsit sem tudsz vezetni.

Koldulj,hogy meg legyen a napi két kiflid,másra nem vagy jó.

okt. 13. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

ma 08:29

"te egy semmirekellő lusta válogatós balfék lehetsz.Még egy kocsit sem tudsz vezetni."

Ez azért így egy elég meredek állítás a kettőt összerakni egymás mellé. Mindkettő igaz a leírtak alapján, de egymás mellett azért nincs helyük. Én se, apám se tud kocsit vezetni, soha nem is akart, mégis mindig szorgalmas értelmiségi volt.

De vegyük a hazaáruló, semmirekellő Orbánt, aki tud autót vezetni, mégis bár inkább lusta lenne, és punnyadt volna egész életében a négy fal között, mert akkor sokkal előrébb tartana Magyarország.

okt. 13. 08:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os!

Itt nem rólad,meg apádról van szó,hanem a kérdezőről.Egy szóval nem írtam,hogy aki nem vezet,az csak egy lusta semmirekellő ember lehet.

Orbán meg aztán végképp nem kapcsolódik a kérdéshez.

okt. 13. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Itt Orbanisztánban ez régóta így megy
okt. 13. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es már leírt mindent. Azt még hozzátenném, hogyha céghez mész, mint portás, oda is kell a vagyonőri képzettség. Konkrétan sehová sem vagy alkalmas, mert se tanulni, se dolgozni nem akarsz.
okt. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!