Nyíregyházán hol keressek állást?
20 éves pályakezdő vagyok, van érettségim, illetve van egy kisgyermeknevelői okj képzésem. 8 hónap alatt kb. 90 helyre adtam be az önéletrajzomat, ebből 2 helyre hívtak be, a többiek válaszra se méltattak. Teljesen kétségbe vagyok esve, tényleg ennyire nehéz munkát találni?😔 Nem tartom magam butának, tény és való nincs jó szakmám, de jelentkeztem gyárakba, ahol azt a választ kaptam, hogy csak férfiakat keresnek, jelentkeztem takarítónak, konyhai kisegítőnek, eladónak stb… Mint pályakezdő minden helyre beadtam az önéletrajzomat,nem szeretnék sokat csak egy bejelentett, minimálbéres munkahelyet, de egyszerűen semmi. Munkaügyi központban se tudnak segíteni, sajnos jó rokoni kapcsolatokkal se rendelkezem, illetve anyagilag se tehetem meg, hogy most elutazzak másik városba😪 Lelkileg teljesen tönkrementem, nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz munkát találnom.
Nyíregyháziak, ti is nehezen találtok munkát? Vagy én csinálok valamit rosszul?
Ismerek még pár Nyíregyházit, rajtam kívül, aki a háta közrpére sem kívánja az álláskeresést, annyi negatív tapasztalata van...
Egyik lány mondta hogy felvették valahova, meg van egy hely ahol azt mondták hogy visszahívják, erre a másik "ó, hányszor mondták már nekem, aztán mégse"😂
Bár én csak a közeljövőben tervezek néhány helyre jelentkezni, de az eddigi tapasztalataim nem túl fényesek... Eddig akárhova telefonáltam, már mind vagy betelt, vagy pályakezdőt nem alkalmaznak...mondjuk nem tudom hogy szerezzek majd tapasztalatot, ha mindenhova kell és ezért nem vesznek fel🙄
A legóban már dolgoztam, elvileg le kell telnie a 3 évnek és utána tudok újra jelentkezni.
A Jabilba is jelentkeztem a múlthéten, eddig még nem kerestek, de várok hátha..☺️
Én is csak szenvedtem, vergődtem ott. Aztán lehetőségem nyílt elköltözni sok száz kilométerrel odébb és végre megtudtam, milyen érzés nem napról napra élni.
Azt javaslom, próbálj eljönni onnan, mert csak jobb lehet!
Lelkileg engem is nagyon megviselt férfi létemre hogy nagyon nehezen találtam munkát. Jelenleg pont a munkaügyiben dolgozom, de borzalmas hely mind a munka, mind a kollegák szempontjából. A "legjobb" hogy folyamatosan jelentkezek állásokra de vissza se jeleznek nekem se. Pedig már nem számítok pályakezdőnek, lassan 2 éve vegetálok ott.
Az biztos hogy itt az ember jó rokoni szálak nélkül nem sokra megy, a jó állásokat mind a komák kapják meg. Ha szerencsés vagy mehetsz a legoba meg a többi gyárba folyamatos műszakba vagy a meki, kfc azt mindig hirdetik, vajon miért?
Sajnálom, hogy Te is átéled ezt, senkinek se kívánnám. A munkaügyitől pedig sok segítséget ne várj, max kiközvetítenek közfoglalkoztatásba (bár a semmitől lehet jobb átmenetileg) vagy elküldenek valami általuk szervezett képzésre, ami alatt közfogis fizetést is kapsz ugyan, de elhelyezkedni nem tudsz vele, mert annyit is ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!