Hol keressek munkát Nyíregyházán angol középfokú nyelvvizsgával és tanári diplomával?
Szeptember 7-én vizsgáztam le, azóta keresek munkát. 4.5 éves a kislányom, oviba én viszem. Szóval 8-16-ig tudnék dolgozni.
A munka jellege jelenleg már mindegy, mert mostmár muszáj dolgoznom...
A Munkaügyi nem segít, a jófogáson található állások szerintem nem valósak. Senki sem válaszol vissza.
Közigállást is nézegetem, de ott se sokminden van jelenleg.
Már a kórházon is gondolkodtam, de a gyermekem miatt műszakot nem tudok vállalni...
Nem tudok tanárként dolgozni a gyermekem miatt, aki autista nagy valószínűséggel. Most kezdjük intézni a diagnózist.
Tanítottam már, de olyan mértékű munkát igényel itthon is, amit mellette nem tudok csinálni sajnos.
Amúgy magyar-könyvtár szakos vagyok.
De ez úgymond 3 szak... Mert külön irodalom óra, külön nyelvtan, 3-4 osztályban az rengeteg írásbeli munka.
A gyermekem születése előtt tanítottam, de ez ma már nem menne mellette.
Megcsináltam a komplex középfokú nyelvvizsgát is 8 hónap alatt, a nulláról! Sosem tanultam még angolt ezelőtt. Ez is kihívás volt mellette..
Csak ötleteket várok, mi nem olyan régen lakunk még Nyíregyházán, nincs ismeretségünk, aki segítene, vagy beajánlana valahova.
+még annyit hogy az angol középfokú már sajnos semmit nem ér, mivel kb már mindenkinek van. Jelentkezhetsz valami olyasmi munkára ahol feltétel a nyelvtudás, csak azért az elég meredek mivel sokan vannak(főleg a mai fiatalság) akik vagy felsőfokon, vagy az angol mellett beszélnek még egy vagy két nyelvet..
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!