3 hónap felmondási időm van, hogy csináljam, előtt keressek állást, és ha van ajánlatom akkor mondjak fel, mondjak fel most, merthogy 3 hónap alatt úgy is lesz másik lehetőségem?
és hogy megy ha 3 hónapig tart a felmondási ideje azt elárulod? ki vár 3 hónapot? senki.
nekem csak 60 napos és felvettek volna több újh helyre de amikor meghallották a 60 napot mindenütt visszaléptek. annyit senki se vár rám.
2. Hát épp ez az, a volt munkahelyemen nekem is ennyi volt a felmondási idő...Pedig még csak nem is ilyen nehezen pótolható, fontos személy voltam, mint egy mérnök vagy ilyesmi, hanem egy gyárban operátor :D
Én végül kockáztattam és felmondtam, pedig még tartalékom se nagyon volt (mert abból a csöves fizetésből nem is nagyon tudtam félrerakni) és csak a felmondási idő utolsó hónapjában kezdtem el munkát keresni. Végül hatalmas nagy mázlim volt és egyből találtam új munkahelyet, úgyhogy ahogy innen eljöttem, pár napon belül már az új helyen kezdtem.
Én nulla tartalékkal is mindig a felnomdás után kezdtem munkát keresni.
Jelentem, még egszer se haltam éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!