Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire volt igaza a kliensne...

Mennyire volt igaza a kliensnek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Hívott bennünket ma telefonon és szolgâltatàsok àrait kérdezte.Mondtam megmondom neki mindegyiket külön- külön mivel tudom fejből ő meg írja fel egy papírra és meglesz a végleges összeg.Erre megsértődött.Egy az hogy szombat van,munkaidő lejàrta előtt hív fél óràval,a màsik nem egy dolgot csinàlok,nincs erre külön ember.Plusz a főnöknő le is van maradva fizetéssel.Nem fogok mindenkinek a mindene lenni.A màsik az àrakat ha megmondom így megvannak neki ha összeadàsàl egy véletlen kimarad ês eljön igénybe venni a szolgàltatàst és itt nem egyezik az összeg azzal amit kiszàmoltam van aki a fejünkhöz veri azt.Ezért nagyjàból szoktam megmondani az összeget és mondom lehet kicsit több vagy kevesebb.Nincs itt idő arra sokszor,hogy szolgassunk külön munkàs nincs rà,amint mondtam fizetve nem úgy vagyunk.Az emberek meg szeretnek extra kívànsàgokkal jönni mintha alanyi joguk lenne rà.Ês még egy köszönömöt se mondanak érte vagy nem làtnàm hogy hàlàsak lennênek ha pluszba csinàlsz valamit.
okt. 12. 13:53
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
6%
Ijen ez a netfón...
okt. 12. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincsenek rendesen kiírva az áraitok, akkor ne csodálkozzatok ha mindenki egyesével megkérdezi b+...

Rakjatok ki egy nyomvadt táblázatot és kész. Mi ebben az olyan nehéz?

okt. 12. 13:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Ki vannak írva vannak szórólapok is sőt web oldal ott bàrmikor megnézheti
okt. 12. 14:00
 4/8 A kérdező kommentje:
De az embereknek kényelmesebb ha fenekük alà raknak mindent😀
okt. 12. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
Mit mondtál, mi a beosztásod?
okt. 12. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Az ügyfélnek mindig igaza van.
okt. 12. 15:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen,ezt az alapelvet ismerem...
okt. 12. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a dolgod hogy válaszolj. Az ügyfélnek semmi köze hogy te kapod-e rendesen a fizetésed vagy nem.
okt. 13. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!